Beste Xbox Consoles

Binnenkort kunnen we de nieuwe Xbox console verwachten, de Xbox Series X en waarschijnlijk de Xbox Series S. Hoewel de Series S op moment van schrijven nog een gerucht is, kunnen we deze niet uitsluiten. Nu leek het me leuk om over de Xbox consoles een countdown te maken voor de nieuwe console uit komt. Deze countdown is natuurlijk gebaseerd op een persoonlijke mening, dus neem het niet te hard.

3. Xbox Classic

Met de Xbox Classic heb ik om heel eerlijk te zijn nooit een echte band gehad, waarom weet ik ook niet echt. Ik vond het model niet echt mooi en de controller vond ik erg onhandig. Maar buiten dat had het systeem voor mij, buiten Halo, niet echt games die me trokken. Ik heb de console maar liefs 3x gekocht en uit eindelijk ook elke keer weer verkocht. Helaas geen console voor mij.

2. Xbox One (Inclusief Xbox One S en Xbox One X)

De Xbox One is zeker geen verkeerde console, het Xbox Live werkt goed en de console heeft misschien wel een van de beste controllers ooit. De release console was een echte reus en had daarnaast nog een dikke voeding die veel plaats in nam. Het Dasboard ben ik tot op moment van schrijven geen echte fan van, vind hem te omslachtig. Ik zelf heb deze console gehad, verkocht en een jaar later nadat ik hem verkocht had me een Xbox One X gehaald, in theorie is deze het zelfde als de gewone Xbox, alleen is deze een stuk sneller en krachtiger. Ik heb hem dan ook alleen voor de Exclusieve games herkocht en moet zeggen, ik ben er wel blij mee.

1. Xbox 360 (Inclusief de Premium, Arcade, Elite en Slim moddelen)

De Xbox 360 is voor mij persoonlijk de beste Xbox console die ze ooit gemaakt hebben. Deze had een hele moeilijke start door veel technische problemen, maar dat hebben ze met de latere modellen goed weten op te lossen. Ik heb zelf geen Xbox 360 meer, maar heb deze wel altijd als een leuke console beschouwd.

Wat vond jij van deze Countdown? Welke Xbox console was jouw favoriet? Laat het me gerust weten in de comments. Voorkeur voor een bepaalde Countdown, laat het me weten en ik zal proberen deze te maken. Wil je van een van deze consoles een review zien, dan mag je me dat ook laten weten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.