Fantech Raigor II WG10 draadloze Gaming muis

Als je op de PC gaat gamen, dan heb je een goede muis nodig. Muizen heb je in allerlei soorten, kleuren en maten. De een heeft nog meer knoppen dan de ander, en zit er verschil tussen bedraad en draadloos. De vorige keer heb ik de Trust GXT 130 Ranoo draadloze Gaming muis getest, deze keer test ik de Fantech Raigor II WG10 draadloze Gaming muis.  

Als je wilt gamen, dan beveelt met altijd een bedrade muis aan, dit zou voornamelijk te maken hebben met eventuele vertraging. Hoewel we hier praten om een 100ste tot een 1000ste van een seconde, zijn er gamers die dit meteen merken, en vooral als je Multiplayer games speelt. Ik zelf speel voornamelijk single player en heb er daardoor wat minder last van, en om eerlijk te zijn, heb ik bij het online game er ook nooit last van gehad.  

Comfortabel   

De Fantech Raigor II WG10 wordt als een Pro muis aangegeven, maar dan met een prijs van €24,99. Ik vind hem persoonlijk erg goed in de handen liggen en hij beweegt erg prettig, de rubberen coating zorgt daarbij voor optimale grip en controle. Zowel op shooters als point en click games vond ik de muis erg prettig en snel reageren. Hij heeft een on, off stand, na een tijdje niet gebruiken gaat de muis op een soort van slaapstand, waardoor je even op een knop moet drukken voor je hem weer kunt gebruiken.  Dit vind ik best prettig en zorgt ervoor dat de batterijen niet snel leeg gaan. 

Uiterlijk  

De Fantech Raigor II WG10 is zoals eerder vermeld een draadloze Gaming muis, deze met de bij behoorde dongel geleverd wordt. Hij kan tot maar liefs 10 meter van de dongel zonder problemen gebruikt worden. De Muis heeft geen speciale knoppen, buiten een vorige en volgende knop, naast de standaard knoppen. Hij voelt wat goedkoop en vooral ligt aan, maar voor een muis in deze prijsklassen niet al te verkeerd.   

Geen Software  

Deze software komt zonder software, en dat betekent dat hij heel makkelijk te installeren is, dongel in PC doen en gebruiken maar. Helaas kun je hierdoor geen knoppen standaard instellen en zal deze nooit van een update verzorgd worden. Nu is dat updaten nog niet zo spannend, maar bij een muis met zo veel knoppen was een software om hem in te stellen, als was het als optie, wel mooi meegenomen.  

Pluspunten  
+ Mooi design  
+ Lekker snel  
+ Niet duur  
+ Ligt prima in de handen  

Minpunten  
– Geen software  
– Voelt goedkoop aan 
– Geen extra knoppen 

Trailer

Als je op de PC gaat gamen, dan heb je een goede muis nodig. Muizen heb je in allerlei soorten, kleuren en maten. De een heeft nog…

Mooie muis voor weinig geld, voelt alleen wat goedkoop

  • Uiterlijk 90 ★
  • Prijs 90 ★
  • Functies 70 ★
  • Kwaliteit 70 ★
  • Overall rating 80 ★
Buiten dat de muis wat goedkoop aanvoelt en weinig extra knoppen heeft, heb ik het idee dat ze een goedkope muis met hoge kwaliteit hebben proberen te maken. Men zegt dat het een pro muis voor gamers is, maar of dat echt zo is komt op een smaak aan. Voor €25,00 is het geen verkeerde muis en doet hij het prima, vooral als je niet dagelijks 5 uur doet game is dit een hele mooie muis.
80 ★
80.0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.