Game Over 1

Het komt wel eens voor dat je een game aan het spelen bent, en al in het begin zo iets hebt van, dit is helemaal niks voor mij. Omdat ik alleen games doe reviewen die ik ook daadwerkelijk heb uitgespeeld, leek het me leuk om een serie hier op Tweakers te starten over games waar ik mee ben afgehaakt. Ik noem deze serie dan ook, Game Over. Ik weet niet of het aanslaat en hoe vaak ik dit ga schrijven. In dit eerste artikel vertel ik was over de games Sea of Thieves, Crackdown 3 en Bloodstained: Ritual of the Night.

Voor ik ga beginnen, ik heb deze 3 games kunnen testen via mijn 1 maand gratis Xbox Pass, tevens heb ik alle 3 de games op de Xbox One X Cyberpunk Editie gespeeld.

Sea of Thieves

Sea of Thieves vond ik grappig uitzien en leek me ook een leuke piraten game. Ik vond het al minder dat de game geen offline mode had, maar daar kon ik het op zich nog wel mee vinden. Het probleem waar ik persoonlijk tegenaan liep was, dat ik afhankelijk was van andere spelers, die meestal al veel gevorderde waren dan ik. Ik was nog aan het uitzoeken hoe alles werkte en zij waren maar het rennen en me direct voor de ratten het gooien. Hierdoor kwam ik te snel in pittige missies terecht en ging ik snel dood. Daardoor ben ik er voor nu mee afgehaakt. De game zelf zal vast wel leuk zijn als je met een vaste groep vrienden samen speelt, maar voor mij alleen en zoals ik het nu mee maakte, helaas een no go.

Crackdown 3

Ik heb de eerste 2 delen nooit gespeeld, dus ik had geen idee wat ik van deze game moest verwachten. De game stond in de spotlight in de Xbox Pass, en omdat het op het eerste gezicht wat weg had van Saints Row 4, leek het me wel eens leuk om te proberen. In het begin had ik wel het idee dat het een degelijke game was, maar na iets meer dan een uur spelen merkte ik toch dat het niet een game voor mij was. Het was niet echt Saints Row maar meer Agents of Myhem achtig, wat niet slecht is. Maar dit was toch niet een game wat ik leuk vond, ik vond hem stroef en veel te lastig. Zelfs op Easy moest ik flink wat moeite doen om een missie te halen. Nu kan het best zijn dat ik nog te zwak was voor bepaalde missies, maar het spel was het gewoon niet voor mij.

Bloodstained: Ritual of the Night

Bloodstained: Ritual of the Night zou een soort van kloon moeten zijn van Castlevania: Symphony of the Night, en daar lijkt het ook extreem veel op. Hoewel ik een liefhebber ben van Castlevania 1, Super Castlevania 4 en Lords of Shadow 1 & 2, is Symphony of the Night nooit een Castlevania geweest die ik echt super vond. Toch leek Bloodstained me een leuk alternatief aangezien Konami de laatste jaren geen nieuwe delen gemaakt had, maar helaas was Bloodstained voor mij te moeilijk. Ik weet dat deze games er bekend om staan dat ze vrij pittig zijn, maar dit spel ging voor mij iets te snel te moeilijk, waardoor ik naar net nog geen 2 uurtjes spelen al te vaak dood ging. Dit vond ik erg jammer want de game zag er wel goed uit.

Voor nu waren het 3 games die ik niet verder heb gespeeld om de reden die ik dus noemde. Dat ik de games niks vind, wil niet zeggen dat het slechte games zijn, dat is dan ook een van de redens dat ik deze games niet review, gewoon omdat ik er niet genoeg tijd in heb gestoken.

Laat me gerust in de reacties weten wat jullie van deze serie idee vinden en natuurlijk wat jullie eventueel van deze games vinden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.