Game Over 3

Opnieuw zijn er wat titels de ik gespeeld heb, en die helaas niet bij mij in de smaak vielen. Zoals ik in mijn vorige 2 blogs al schreef komt het bij mij wat vaker voor dan bij andere, mede omdat ik vrij veel verschillende games speel en probeer. In mijn Blog Serie “Game Over” praat ik dan in het kort over titels die ik geprobeerd heb maar uit eindelijk niks vond of mee ben afgehaakt. 

Zoals in mijn vorige blogs al vermeld, is dit natuurlijk een persoonlijke mening, en omdat ik een titel niks vind, wilt dat niet zeggen dat deze games slecht zijn. In deze blog behandel ik 3 titels en vertel ik in het kort wat ik van vond en waarom ik ermee gestopt ben. Het gaat hier om de titels Darksiders III, Rad Rodgers en Cyberpunk 2077. 

Darksiders III 

Deel 1 en 2 van Darksiders heb ik meerdere malen op verschillende systemen gespeeld, alle 2 waren geweldige titels, waarvan ik persoonlijk deel 2 de beste vond. Nu heb ik lang uitgekeken naar een 3de deel en daar omstandig heden hem niet op release gekocht. Toen ik de game uiteindelijk ging spelen, was ik al meteen teleurgesteld. Buiten het feit dat hij grafisch voor een Playstation 4 game verouderd uitzag, was de game in het geheel een teleurstelling. Camera werk, stabiliteit en besturing waren allemaal erg slordig, en dat zijn wel de belangrijkste punten in een game, daarnaast kwam ik bij de eerste baas al niet verder door deze slordigheden waardoor ik ben afgehaakt met deze game. 

Rad Rodgers 

Als een liefhebber van onder andere ook retro games, sprak Rad Rodgers me op het eerste gezicht ook meteen aan, waar ik de laatste jaren vaker van die indie spelletjes in een retro jasje heb gespeeld, en ook erg leuk vond, valt Rad Rodgers vies tegen. Zowel het doel van het spel als de gameplay valt erg tegen, ondanks dat hij erg cool uitziet. Er zaten bepaalde levels bij, waarbij je gebruik moest maken van de zwaartekracht van je omgeving, deze vond ik slecht uit gewerkt. Na 2 uur spelen ben ik dan ook echt gestopt met dit spel. 

Cyberpunk 2077 

A, Cyberpunk 2077, de game waarvan ik de Limited Edtion Xbox One X console en een extra losse Limited Edition Xbox One V2 controller van heb. Een game die bijna heel 2020 in de schijnwerpers stond. De game kwam helaas onspeelbaar uit en er zijn al flink wat updates voor uitgekomen. Ik zelf heb de game gratis Digitaal bij mijn Xbox One X gekregen, dus ik vond het niet erg om even te wachten. Eind februari 2021 toch de gok gewaagd en helaas heeft de game nog te veel bugs om goed te spelen. Auto’s sturen van zelf, schieten is een ramp en soms komt een object niet naar voren waardoor je de missie meerdere malen opnieuw moet doen. Heel jammer dat de game (nog) onspeelbaar is, want de sfeer, muziek en idee sprak me erg aan. Ik moet er wel even bij zeggen dat dit een game is die ik over een tijdje nog een keer een kans ga geven, want de setting is prima, alleen door de bugs is deze momenteel onspeelbaar. En mocht hij dan nog onspeelbaar blijven, dan wil ik hem misschien als de next-gen versie uitkomt wel eens bekijken of die wel beter is. 

Dit was het weer voor deze keer met titels waar ik mee afgehaakt ben. Dat ik deze games niks vind, wil niet zeggen dat het slechte titels zijn, dat is dan ook een van de redens dat ik deze games niet review, gewoon omdat ik er niet genoeg tijd in heb gestoken en ik een game niet ga afkraken omdat het spel niet mijn stijl is of ik hem niet snap. Cyberpunk 2077 krijgt over een tijdje na wat meer updates nog een keer een herkansing.  

Laat me gerust weten wat jullie van deze games vinden en of jullie het wel of niet met me eens zijn, maar natuurlijk ook waarom. Dan bedank ik jullie voor het lezen van mijn blog en graag tot een volgende keer. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.