Game Over 4

Het is alweer een tijdje geleden, maar ik heb weer wat titels die ik gespeeld heb en die helaas niet bij mij in de smaak zijn gevallen. In mijn Blog Serie “Game Over” praat ik dan in het kort over deze titels die ik geprobeerd heb, maar uit eindelijk niks vond of mee ben afgehaakt.  

Zoals in mijn vorige blogs al vermeld, is dit natuurlijk een persoonlijke mening, en omdat ik een titel niks vind, wilt dat niet zeggen dat die dan ook slecht is. In deze blog behandel ik 3 titels en vertel ik in het kort wat ik van vond en waarom ik ermee gestopt ben. Het gaat hier om de laatste Unreal Tournament (2016), Shenmue 1 en SSX.  

Unreal Tournament (2014) Alpha versie 

Unreal Tournament is een titel die altijd heel graag heb gespeeld, en toen ik 2014 hoorde dat er een nieuwe Unreal Tournament in ontwikkeling zou gaan, werd ik erg blij. Helaas werd mijn vreugde, en denk ook wel van heel veel andere gamers, weer verscheurt door Epic Games. Zij besloten namelijk om het hele team die bezig was met de nieuwe Unreal Tournament, die ook te laten werken aan de Fortnite games. Hierdoor is de game nooit verder gekomen dan de Alpha versie. Wel is deze versie gewoon via de Epic Games Store gratis te downloaden, maar helaas vind ik deze onspeelbaar. Het loopt allemaal niet soepel en het ziet er helaas niet uit. Uit frustratie ben ik ermee gestopt en ben ik maar wat anders gaan spelen. Erg jammer dat Epic besloten heeft z’n goede serie de nek om te draaien voor Fortnite. Unreal Tournament had ik gespeeld op mijn Acer Gaming Laptop

Shenmue 1 Remake 

Mijn goede vriend Fisher007 is een groot Shenmue en Yakuza fan, en hij vertelde me over deze games. Waar ik bij Yakuza 1 de smaak wel te pakken had, kwam ik bij Shenmue er helaas niet in. Ik weet dat de game een remake was van de Dreamcast versie, maar ik kwam helaas niet in het verhaal en de gameplay. Direct in het begin moest je iets doen, dat ik niet echt duidelijk vond. Ik was al een uur het zoeken en nog steeds geen stap verder. Hierdoor ben ik dan ook met de game gestopt, want ik vond hem direct al saai overkomen. Nu zal het spel zeker een goed verhaal hebben, maar als je bij de eerste missie al omslachtig en lastig moet gaan zoeken, dan is voor mij de pret er snel vanaf. Het zoeken is niet zo erg, maar de map waarin je moest zoeken was ook nog eens, voor mijn gevoel althans, erg omslachtig. Helaas, maar ik heb mijn remake bij deze dan ook verkocht. Wel wil ik eventueel deel 3 ooit nog de kans geven, deze ik als Donatie van mijn goede vriend Fisher007 heb ontvangen. Shenmue 1 had ik gespeeld op de Playstation 4 Pro

SSX 

Als fan van de 1080 snowboard games, leek SSX mij ook een hele leuke game. Waar hij grafisch best mooi oogt en het idee achter de SSX game zeker leuk is, vond ik helaas de uitwerking van deze SSX game slecht. Hij begint aardig, maar al heel snel word het zo uitdagend, dat ik al bij missie 4 meerdere malen opnieuw moest beginnen omdat ik de levels niet gehaald kreeg. De balans in dit spel is helaas zo slecht uitgewerkt, dat het voor nieuwkomers niet te doen is. Ik kon helaas ook geen instelling aanpassen waardoor het makkelijker werd. Erg jammer want het spel had zeker potentie, alleen wist EA hier helaas geen gebruik van te maken. Deze had ik gespeeld op mijn Playstation 3. 

Dit was het weer voor deze keer met titels waar ik mee afgehaakt ben. Dat ik deze games niks vind, wil niet zeggen dat het slechte titels zijn, en daarom dat ik er toch iets over vertellen, al is het de reden daarom ik hem persoonlijk niks vind. Hopelijk krijgt Unreal Tournament alsnog ooit een volledige ontwikkeling, hoewel ik daar helaas door de populariteit van Fortnite, die helaas nog niet over gewaaid is, niet zo zie gebeuren. 

Laat me gerust weten wat jullie van deze games vinden en of jullie het wel of niet met me eens zijn, maar natuurlijk ook waarom. Dan bedank ik jullie voor het lezen van mijn blog en graag tot een volgende keer. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.