Game Over 5

Jaja, het is weer tijd voor een nieuwe Game Over, dit is inmiddels mijn 5de blog in deze serie, en ook voor deze blog heb ik weer 3 titels waarmee ik gestopt ben. Zoals ik in mijn vorige blogs al vermeld had, wil ik graag in het kort wat over deze titels vertellen, en is dit natuurlijk een persoonlijke mening. Omdat ik deze titels niks vond, wilt dat niet zeggen dat ze dan ook slecht zijn, dus neem het niet al te serieus. In deze blog behandel ik de titels Star Wars Jedi: Fallen Order voor de Xbox One, Pokémon Sword and Shield: The Crown Tundra DLC voor de Nintendo Switch en Jurassic World Evulotion voor de Xbox One. 

Star Wars Jedi: Fallen Order

Na een teleurstellende Battlefront 2 had ik gehoopt dat Respawn, de makers van Titanfall, er een betere Star Wars game wisten neer te zetten. Ik had trailers gezien en het idee sprak me erg aan. De game begon leuk, maar toen ik eenmaal vrij kon verkennen op de eerste planeet, zakte het ook gewoon helemaal weg voor mij. Bij de eerste gewone vijand ging ik al meerdere keren dood, en zelfs op easy had ik het idee dat het spel op hard stond. Ik las zo veel goede en positieve reviews over dit spel, maar op een of andere manier kwam ik er niet in. Erg jammer want het idee leek me erg leuk, vooral omdat het zich tussen deel 3 en deel 4 van de films afspeelde en het een uitgebreide story mode had.  

Pokémon Sword and Shield: The Crown Tundra DLC 

The Crown Tundra is de 2de en tot nu toe ook de laatste DLC voor Pokémon Sword en Shield, deze maakte onderdeel uit van de seizoen pass. Waar ik eerste DLC nog wel aardig, maar vooral speelbaar vond, vond ik deze 2 DLC waardeloos, een andere benaming heb ik er niet voor. Ik ben meer aan het onderzoeken geweest dan wat anders. Nu is dat nog niet heel erg, maar als je iets moet vangen wat je per se nodig hebt om verder te komen, en na letterlijk 107 ballen verder (van normale Pokémon ballen tot de Ultra ballen) ik hem nog altijd niet gevangen heb, dan is er voor mij de pret vanaf. En het leuke van dat allemaal is, je moest 4 van deze speciale Pokémon’s vangen. Heel jammer, want ik had persoonlijk niet gedacht dat ze een geweldige main game zo konden verknallen. 

Jurassic World Evolution  

Mijn dochter is helemaal weg van de Jurassic World films, en toen ze hoorde dat er een spel was, wilde ze deze graag een keer spelen. Het leek me daarom ook echt leuk om deze samen met mijn dochter te spelen. Hoewel het idee erg leuk is, vond ik de game zelf niet goed wegspelen met een controller. Doordat ik het wat lastig vond spelen en de game vrij uitgebreid was, ben ik met de game op de Xbox One gestopt. Wel wil ik deze game nog een keer op de PC de kans geven, want het lijkt me wel een toffe game, en waarvan ik denk dat hij voor mij beter te spelen is met een muis en toetsenbord. Per toeval heb ik deze game een tijdje geleden gratis kunnen claimen in de Epic Game Store, dus dat komt alleen maar goed uit. Mocht ik hem naderhand een keer op de pc-gespeelt hebben, dan zal ik er een stukje over schrijven. 

Dit was het weer voor deze keer met titels waar ik mee afgehaakt ben. Dat ik deze games niks vind, wil niet zeggen dat het slechte titels zijn, en daarom dat ik er toch iets over vertellen, al is het de reden daarom ik hem persoonlijk niks vind. Laat me gerust weten wat jullie van deze games vinden en of jullie het wel of niet met me eens zijn, maar natuurlijk ook waarom. Dan bedank ik jullie voor het lezen van mijn blog en graag tot een volgende keer. 

One Reply to “Game Over 5”

  1. Star Wars Jedi Fallen Order vind ik (en vele met mij) echt een fantastische game. De planeten zeker de latere, zijn prachtig vormgegeven en heerlijk om te verkennen. Jammer dat je niet hebt doorgezet, maar soms heb je dat inderdaad.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.