Game Over 6

Het is alweer 2 maanden geleden dat ik een Game Over blog geschreven heb, en er zijn natuurlijk weer wat games die ik gespeeld heb, maar helaas mee gestopt ben. Net als in vorige blogs schrijf ik ook deze keer weer over 3 van deze games. Omdat ik deze titels niks vond, wilt dat niet zeggen dat ze dan ook slecht zijn, dus neem het niet al te serieus. In deze blog behandel ik de titels Recore, Ghost Recon Breakpoint en Remothered Broken Porcelain. 

Recore (Xbox One X)  

Recore was een spel die me erg apart leek, en dat was hij zeker. Hij heeft niet de beste gameplay en ook de missies en de kaart zijn niet helemaal van deze tijd. Ik merkte al meteen toen mijn gratis Xbox Ultimate afliep en ik van mijn goede vriend, Fisher007, de game 3 weken later fysiek gedoneerd kreeg, ik niet meer wist waar ik heen moest, juist omdat ik hem onduidelijk vond. Dit is best jammer, want de game heeft best veel potentie. Het is daarom ook een game die ik nog eens de kans wil geven, zodra ik er tijd en zin ervoor heb. Het update van je uitrusting en je hulpjes vind ik erg leuk gedaan, ook het verhaal vind ik leuk bedacht. Zodra ik de game nog een keer gespeeld heb, zal ik er een stuk over schrijven, daarom voor nu even zo kort.   

Ghost Recon Breakpoint (PS4) 

Net als bij Recore zal ik ook Ghost Recon Breakpoint nog een keer op een later punt een kans gaan geven. De game is zeer, maar ook zeer uitgebreid, en heeft misschien wel wat erg veel toeters en bellen. Niet dat daar iets mis mee is, maar soms houd ik het toch meer van wat simpeler. De grote open wereld bevalt zeker goed, je krijgt hierdoor ook echt waar voor je geld, alleen is het missie menu voor mijn gevoel te overvol, je krijgt zo veel keuzes aan missies, dat je door de bomen het bos niet meer ziet, en dat al vanaf het begin. Op veel punten lijkt deze game dan ook op The Division, een game die ik leuk vond om met mijn goede vriend iseeitall online te spelen, maar niet een game die ik snel even zou oppakken. Reden dat ik ben gestopt is door een save probleem, want hij had 3 uur aan gameplay niet opgeslagen en moest dat gewoon opnieuw spelen. Met betrekking tot het saven kan ik niks veranderen, want dat gaat allemaal via de Ubisoft server. Het spel is namelijk zonder internet of als de server offline is, niet te spelen. Doordat ik 3 uur spelen opnieuw moest doen, en met de dingen die ik net al eerder noemde, was het voor mij toch even een punt aangebroken om ermee te stoppen. Omdat deze game een Vaderdag cadeau was van mijn dochter, en de game best aardig was, wil ik deze game zeker nog een keer een kans geven, alleen niet op dat moment. 

Remothered: Broken Porcelain (PS4) 

Waar ik het eerste deel in de Remothered serie aardig vond, ben ik helaas over deel 2 niet zo te spreken. Het verhaal kwam wat moeilijk naar voren voor mijn gevoel, en had ik vanaf het begin al te vaak dat ik niet meer wist waar ik heen moest, of wat ik nu moest doen. Nu had ik dat bij het eerste deel ook wel, maar deel 2 had het voor mijn gevoel toch wat te vaak, en vooral al meteen in het begin. Het punt dat voor mij echt een boosdoener was, was de stroeve besturing. Deel 1 was dat misschien ook wel, maar deel 2 op veel punten juist erger, alsof ze er niks van geleerd hadden. Daarnaast had ik ook las van bepaalde bugs in de besturing, iets dat erg jammer was en gelukkig ik niet de enige was die dit vond. Het idee is zeker goed, en ik had er ook erg naar uit gekeken, maar helaas was dit 2de deel toch niet van wat ik ervan gehoopt had.  

Dit was het weer voor deze keer met titels waar ik mee afgehaakt ben. Dat ik deze games niks vind, wil niet zeggen dat het slechte titels zijn, en daarom dat ik er toch iets over vertellen, al is het de reden daarom ik hem persoonlijk niks vind. Binnenkort zal Game Over 7 komen, dat tevens ook de laatste blog uit deze serie zal worden, meer daarover maak ik later bekend. Laat me gerust weten wat jullie van deze games vinden en of jullie het wel of niet met me eens zijn, maar natuurlijk ook waarom. Dan bedank ik jullie voor het lezen van mijn blog en graag tot een volgende keer.  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.