GameQuest – S01E01 – Xbox One, PS4, WiiU

Een kleine 6 jaar geleden toen ik nog volop bezig was met een eigen Entertainment website, werd ik via een vriend benaderd of ik misschien mee wilde helpen met een project voor een lokale omroep. Zij wilde graag proberen jeugdige kijkers naar hun zender te trekken, en een Game programma stond toen op de planning. Wij hebben een proef opname gemaakt en uit eindelijk 3 afleveringen uitgezonden, helaas is het bij 3 afleveringen gebleven, maar de ervaring die ik heb opgedaan was zeker de moeite waard en ik zou het zo weer doen.

In deze eerste aflevering werd gesproken over de Xbox One, Playstation 4 en de Nintendo Wii U. Set was toen nog in opbouw, daarom nog een rare setup. Opname was uitgezonden op 21 maart 2014.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.