GameQuest – S01E02 – Mario Kart 8, Watch dogs, Smash Bros U 3DS, Retron 5

In deze aflevering was de nieuwe set klaar, en in deze aflevering praten ik met mijn gasten over de Games Mario Kart 8, Watch Dogs, Super Smash Bros voor de Wii U en Nintendo 3DS. Maar ook over de Retro console van Hperkin, de Retron 5. Deze is uitgezonden op 24 mei 2014.

Een kleine 6 jaar geleden toen ik nog volop bezig was met een eigen Entertainment website, werd ik via een vriend benaderd of ik misschien mee wilde helpen met een project voor een lokale omroep. Zij wilde graag proberen jeugdige kijkers naar hun zender te trekken, en een Game programma stond toen op de planning. Wij hebben een proef opname gemaakt en uit eindelijk 3 afleveringen uitgezonden, helaas is het bij 3 afleveringen gebleven, maar de ervaring die ik heb opgedaan was zeker de moeite waard en ik zou het zo weer doen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.