Games die ik heb uitgespeeld in 2020 part 1

  1. Games die ik heb uitgespeeld in 2020 part 1
  2. Games die ik heb uitgespeeld in 2020 part 2
  3. Games die ik heb uitgespeeld in 2020 part 3
  4. Games die ik heb uitgespeeld in 2020 part 4
  5. Games die ik heb uitgespeeld in september 2020
  6. Games die ik heb uitgespeeld in november 2020
  7. Games die ik heb uitgespeeld in december 2020

Een tijdje geleden gaf ik al in een blog aan dat ik een nieuwe weg ging inslaan met schrijven, en dat ik elke maand en blog zou gaan schrijven met mijn uitgespeelde games van de afgelopen maand. Hoewel ik wil gaan proberen er in juni, uiterlijk juli aan te beginnen, wil ik eerst met terugwerkende kracht van games doen ik al eerder uitgespeeld had. Ik heb vanaf 2020 bijgehouden welke games ik had uitgespeeld, omdat ik er eventueel ooit een review van wilde doen, en vanaf september 2020 zelfs de maand bijgehouden wat ik in de desbetreffende maand had uitgespeeld. Tussen januari en augustus heb ik genoeg games uitgespeeld, maar dat te veel is voor 1 artikel, deze ga ik opsplitsen in 4 artikelen. Voor dit eerste artikel behandel ik 4 titels. 

Ring Fit Adventures 

In tijden dat de sportscholen dicht zijn, heeft Ring Fit Adventures een succesvol verkoop gehad. Maar ik had de game zelf al voor alles gebeurde en had het hem ook voor een hele andere reden gekocht. Ik zelf heb een baan waarbij ik veel zit, en hierdoor weinig beweging krijg. Naast dat ik zelf wat meer wilde bewegen en graag game doe, leek Ring Fit Adventures mij wel een leuke game. Waar het spel geen sterk verhaal of boeiend verhaal heeft, werkt het spel wel optimaal. Om heel eerlijk te zijn, heb ik wel degelijk verschil gemerkt met mijn conditie. Nu is dit geen sportschool vervanger, maar voor mensen die geen tijd of zin in de sportschool hebben, is dit zeker een leuk alternatief. Ik zelf doe eerder losse oefeningen dan oefeningen in het verhaal, maar ook die heb ik natuurlijk wel gespeeld. De ring zelf is niks mis mee, maar het bandje dat om je linker boven been gaat, blijft niet altijd goed zitten, dat is wel een minpuntje, maar hoe dan ook, het werkt. 

Shantae And the Pirate’s Curse

Shantue is een bekende 2D platformer, en is de laatste jaren ook niet meer weg te denken. Shantue And the Pirates Cures heb ik zelf op de Nintendo 3DS gespeeld en heb enorm genoten van deze platformer. Hoewel ik deze wat pittiger vond dan bijvoorbeeld Half-Genie Hero, speelt deze ook lekker weg. Moest soms wel even kijken wat ik precies moest doen, maar dat had ik ook bij Half-Genie Hero, maar het speelt verder heel goed weg. De 3D effecten ogen mooi, maar zijn niet erg bijzonder. Het verhaal is grappig en past prima in het Universum van Shantue. 

Dragon Quest Heroes: The World Tree’s Woe and the Blight Below 

Heroes is een spin-off game van de Dragon Quest games, in het jasje van Dynasty Warriors. Hoewel deze versie niet dezelfde maker heeft, zoals bijvoorbeeld Hyrule Warriors, oogt en speelt het spel wel bijna precies hetzelfde. Zo ver mij natuurlijk bekend is, heeft elke Dragon Quest game een eigen verhaal en een andere held, dit is in Dragon Quest Heroes niet anders. Heeft spel heeft zeker een verhaal en dat komt voor mijn gevoel ook lekker goed naar voren, maar als we naar de gameplay kijken, dan is het heel anders dan de standaard Dragon Quest games, en kun je deze gewoon als een Hack and Slash game zien. Het is een game waar makkelijk 40 uur in gaat zitten, tenminste als je ook alles wilt doen, en dat is zeker netjes. Deze game heb ik gespeeld op mijn Playstation 4. 

Doom Eternal 

A Doom, een van mijn favoriete First Persone Shooters. Hoewel ik de nieuwere games leuker vind dan de oudere, is het een geweldige serie. De 2016 Doom vond ik al een hele toffe game, en om eerlijk te zijn is Doom Eternal nog net iets beter, in de single player tenminste. Ik vind het een tof verhaal, maar vooral een hele toffe gameplay, met Kick Ass muziek van componist Mick Gordon. De multiplayer ben ik na 1 uur spelen mee afgehaakt, deze vond ik erg slordig en slecht, er had meer in gezeten. Maar goed, alleen al voor de Single Player is Doom Eternal een Must Play titel, en is dat een van de beste Shooters die ik de afgelopen jaren heb gespeeld, zeker een aanrader. Deze game heb ik gespeeld op mijn Playstation 4. 

Dit was het voor deze keer, dit waren de eerste 4 titels die ik in 2020 had uitgespeeld. Hoop dat jullie deze eerste Blog, uit een hopelijke leuke serie, leuk vonden om te lezen, ik vond het zeker leuk om hem te schrijven. Laat me gerust weten wat jullie van deze games vinden en wat jullie vinden wat ik voor een titel een keer moet spelen. Dan bedank ik jullie voor het lezen van mijn blog en graag tot een volgende keer.  

One Reply to “Games die ik heb uitgespeeld in 2020 part 1”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.