Games die ik heb uitgespeeld in 2020 part 2

  1. Games die ik heb uitgespeeld in 2020 part 1
  2. Games die ik heb uitgespeeld in 2020 part 2
  3. Games die ik heb uitgespeeld in 2020 part 3
  4. Games die ik heb uitgespeeld in 2020 part 4
  5. Games die ik heb uitgespeeld in september 2020
  6. Games die ik heb uitgespeeld in november 2020
  7. Games die ik heb uitgespeeld in december 2020

Vorige keer had ik de eerste 4 games die ik in 2020 had uitgespeeld behandeld, maar natuurlijk heb ik heel wat meer games uitgespeeld. Zoals aangegeven is deze lijst tot en met augustus 2020 en vanaf september heb ik het elke maand bijgehouden. In deze 2de part van Games die ik heb uitgespeeld in 2020 behandel ik ook weer 4 titels.  

Rainbow Six: Siege 

Via mijn goede vriend Lionheart-Tim me een keer laten overhalen om Rainbow Six: Siege met hem en zijn neefje te spelen op de PC, en ik moet zeggen, het is best een leuke game. Het is niet een game zoals bijvoorbeeld Call of Duty waar je even snel wat rondrent, en alles neer schiet wat je tegen komt. Bij Rainbow Six Siege is teamwork een must en moet je vooral tactisch zijn. Elk personage heeft zijn eigen skills, en dat vraagt even wat oefening om te kijken welke precies bij past. De game biedt helaas geen single player, wat ik wel jammer vind, wat daar had ik anders redelijk wat op kunnen oefenen, want nu speel ik vaak met ervaren spelers mee, en merk ik dat ik niet goed mee kom. Maar de gezelligheid en fun die ik samen met Lionheart-Tim heb aan dat spel is zeker goed. Ik moet snel weer eens met hem een avond spelen, want daar is de laatste tijd ook niks van terecht gekomen. De besturing voelt verder helemaal prima aan en het spel oogt verder ook mooi, mijn laptop heeft hier gelukkig geen problemen mee. Rainbow Six: Siege is leuk, maar is niet een game dat ik persoonlijk elke dag zou spelen. 

Doom 64  

Doom 64 was een Doom game, zoals de naam het ook al stiekem zegt, een exclusieve Doom game voor de Nintendo 64. Deze heb ik nu als een soort van Remake op de Playstation 4 gespeeld, de game kreeg ik gratis bij mijn exemplaar van Doom Eternal. Doom 64 blijft net als toen een uitdagende, maar vooral een pittige game. Hoewel ik de origineel op de Nintendo 64 ook heb, blijft de game niet heel goed hangen. Ik heb altijd Doom gespeeld, ook altijd leuk gevonden, maar op een of andere manier blijf ik met deze, net als Deel 1 en 2, na een bepaalde game sessie misselijk worden van de Grafisch. Het is heel raar want ik speel toch regelmatig shooters, maar ik heb dit probleem alleen bij de oude Doom en Wolfenstein games, bij de moderne games heb ik hier geen last van. Maar goed, Doom 64 staat bekend voor zijn bizarre Demonen en grote wapens, en op alle punten levert deze game dat ook goed af.   

Chibi-Robo! Zip Lash   

Chibi-Robo! Zip Lash is een platformer met puzzel elementen erin voor de Nintendo 3DS, in het spel moet je, zo gek als het klinkt, schoonmaken en opruimen. Verder doe je opsporen van verloren voorwerpen en verzamel je daarmee ‘’Happy Points”. Dit alles moes hij allemaal doen voordat zijn stroom op is, want Chibi-Robo heeft een stekker op zijn rug waarmee hij zichzelf kan opladen. Je begint gelukkig altijd met een volle accu. Met je punten kun je weer skills upgraden waarmee je weer sterker wordt. Dit alles klinkt natuurlijk heel leuk, maar ik zelf vond de game niet echt uitdagend of erg leuk genoeg om lang door te spelen. De besturing was niks mist mee en grafisch ziet de er ook goed uit, maar is niet een game die ik nog een keer zou oppakken.  

The Testament of Sherlock Holmes  

De BBC serie van Sherlock vond ik erg leuk, en natuurlijk ook de Sherlock Holmes. Hoog tijd om samen met mijn vrouw aan de Playstation 3 titel “The Testament of Sherlock Holmes” te beginnen. Ik moet zeggen, je moet vaak goed door denken en goed kijken om bepaalde dingen op te lossen, en eerlijk is eerlijk, wij hebben soms internet nodig gehad om verder te komen. Het verhaal was erg boeiend, en dat gaf ons ook de drang om door te spelen. De gameplay was erg stroef en wilde soms niet pakken. Ook kwamen we soms aparte foutjes tegen waardoor we even niet verder kwamen, maar door even weg te lopen en terug te komen was soms al genoeg om iets te fixen. Je krijgt helaas weinig tot geen hints of hulp van het spel, waardoor ik bang ben dat niet iedereen dit spel kan waarderen. Ik vond de game leuk om eens gespeeld te hebben, maar juist door deze besturingsfouten niet een titel die ik nog een keer op de Playstation 3 zou spelen, misschien dat ik deze ooit, als ik hem nog eens wil spelen, op de PC ga proberen. Wel wil ik binnenkort het vervolg, Crimes & Punishments: Sherlock Holmes, op de Playstation 4 gaan proberen.  

Dit was weer voor deze keer, dit waren weer 4 titels die ik in 2020 had uitgespeeld. Hoop dat jullie deze Blog weer leuk vonden om te lezen, ik vond het zeker leuk om hem weer te schrijven. Laat me gerust weten wat jullie van deze games vinden en wat jullie vinden wat ik voor een titel een keer moet spelen. Dan bedank ik jullie voor het lezen van mijn blog en graag tot een volgende keer.   

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.