Games die ik heb uitgespeeld in 2020 part 3

  1. Games die ik heb uitgespeeld in 2020 part 1
  2. Games die ik heb uitgespeeld in 2020 part 2
  3. Games die ik heb uitgespeeld in 2020 part 3
  4. Games die ik heb uitgespeeld in 2020 part 4
  5. Games die ik heb uitgespeeld in september 2020
  6. Games die ik heb uitgespeeld in november 2020
  7. Games die ik heb uitgespeeld in december 2020

In part 2 van games die ik in 2020 had uitgespeeld had ik 4 games behandeld, maar natuurlijk heb ik heel wat meer games uitgespeeld. Zoals aangegeven is deze lijst tot en met augustus 2020 en vanaf september heb ik het elke maand bijgehouden. In deze 3de part van Games die ik heb uitgespeeld in 2020 behandel ik 3 titels en 1 DLC. 

Gears of War 5   

Gears of War 5, ook wel bekend als Gears 5, gaat verder waar deel 4 is gestopt. Op het moment dat ik deze game wilde spelen had ik even geen Xbox One, maar wel 1 maand gratis Xbox Pass for PC. Ik had nog nooit een Gears of War op de PC gespeeld, dus dit leek me wel leuk. Hoewel de game goed te spelen is met een muis en toetsenbord, ben ik toch te erg gehecht aan een controller, dus heb ik me een Xbox One controller gekocht om deze te kunnen gebruiken op de PC. Gears 5 was de verbeterde versie van deel 4, minder Robots en een dieper verhaal. Het stukje vrij verkennen is erg tof gedaan en dat heb ik zeer uitgebreid verkend. Waar ik alleen bij dit deel even aan moest wennen, was dat je op het einde een keuze moest maken wie er sterven moest, iets wat ik nog niet eerder had gezien in een Gears of War Game. Inmiddels heb ik een Xbox One X en heb ik me het spel gekocht voor de Xbox One, dus dat wordt weer knallen en zagen.  

Animal Crossing: New Horizons 

Animal Crossing: New Horizons kwam voor veel mensen op de juiste tijd uit, want in een tijd waar veel mensen thuis kwamen te zitten en/of niet naar het werk mochten gaan, was deze game de beste tijd verdrijf. Hoewel ik persoonlijk de game leuk in elkaar gezet vond, was dit niet de beste Animal Crossing wat ik gespeeld heb. Het idee van 1 eiland delen is zeker leuk, maar als alleen de eerste speler alles kan beheren en opdrachten moet doen, dan is het voor andere spelers minder leuk. Zo is mijn dochter met het spel begonnen en beheerde zij alles, waar ik en mijn vrouw alleen bezig waren met ons huisje. Jammer, want het spel zit verder goed in elkaar. Buiten dat is er genoeg te doen en geniet mijn dochter nog elke dag van dit spel.  

Horizon Zero Dawn  

De exclusieve game voor de Playstation 4, gemaakt door een oer Nederlandse Studio, sloeg erg goed aan. Guerrilla Games stond voornamelijk bekend voor de Killzone series, en toen zijn met Horizon Zero Dawn kwamen, was het even afwachten of dat wat ging worden. Ik moet zeggen, de game is soms wat aan de pittige kant, maar erg uitdagend. Het verhaal gaat over Aloy, dat een vondeling is en daarom niet geaccepteerd wordt. Het spel speelt zich af in een post-apocalyptische wereld rond het jaar 3000. De mensheid heeft zich teruggetrokken in primitieve stammen, vergelijkbaar met de vroegere indianen. De aarde wordt beheerst door gemechaniseerde wezens. Aloy heeft onderdelen van de overige wezens nodig om te overleven en gebruikt voornamelijk haar pijl-en-boog om deze te verkrijgen, maar heeft vooral als doel om erachter te komen wat haar doel is en wie zij precies is. Ik vond het een hele toffe setting met een goed en boeiend verhaal. 

Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds  

The Frozen Wild Lands is een uitbreiding op het spel Horizon Zero Dawn. Het verhaal gaat verder en speelt zich af in het kouden Noorden. Aloy vindt hier een nieuw mysterie dat ze koste wat kost op wil lossen, je ontdekt hier niet alleen een nieuw gebied, maar ook nieuwe robots en een nieuwe stam. De DLC is net zo uitdagend als de main game en past goed in de setting. Ik moet zeggen dit was een van de DLC die ik ook echt een meerwaarde vond hebben, helemaal top. 

Dit was weer voor deze keer, dit waren weer 4 titels die ik in 2020 had uitgespeeld. Hoop dat jullie deze Blog weer leuk vonden om te lezen, ik vond het zeker leuk om hem weer te schrijven. Laat me gerust weten wat jullie van deze games vinden en wat jullie vinden wat ik voor een titel een keer moet spelen. Dan bedank ik jullie voor het lezen van mijn blog en graag tot een volgende keer.    

One Reply to “Games die ik heb uitgespeeld in 2020 part 3”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.