Games die ik heb uitgespeeld in 2020 part 4

  1. Games die ik heb uitgespeeld in 2020 part 1
  2. Games die ik heb uitgespeeld in 2020 part 2
  3. Games die ik heb uitgespeeld in 2020 part 3
  4. Games die ik heb uitgespeeld in 2020 part 4
  5. Games die ik heb uitgespeeld in september 2020

In part 3 van games die ik in 2020 had uitgespeeld had ik 3 games en 1 DLC behandeld, maar natuurlijk heb ik heel wat meer games uitgespeeld. Zoals aangegeven is deze lijst tot en met augustus 2020 en vanaf september heb ik het elke maand bijgehouden. In deze 4de part van Games die ik heb uitgespeeld in 2020 behandel ik 1 titel en 1 DLC, deze heb ik beide gespeeld op de Nintendo 3DS. 

Puzzle & Dragons Z + Puzzle Dragons Super Mario Bros. Edition 

Puzzle & Dragons Z is een bekend puzzel spel waarin je moet proberen zo veel mogelijk combo’s te maken. Waarin je bij veel spelen, zoals bijvoorbeeld Bejeweled, alleen horizontaal of verticaal kunt schuiven, kun je hier alle kanten op gaan. Zo heb je bijna altijd wel een combobinatie en maakt het vooruitkijken nog een stuk belangrijker. De Mario Bros. Edition voegt er een Super Mario sfeer aan toe, dat zeker een leuke toevoeging is. De levels lijken dan ook sprekend op een klassiek Mario level. Ik vond het spel zeker leuk om eens te spelen, maar het is voor mij geen game die ik nog een keer ga herhalen. Ik vind puzzel games zeker leuk, maar ik vond dit spel, ondanks de simpele gameplay, lastig om levels te halen, mede door de hoge combo’s die je nodig hebt.  

Pokémon Sword and Shield: Isle of Armor DLC 

De Isle of Armor is een van de twee DLC die voor Pokémon Sword and Shield is uitgekomen, ik heb deze DLC gespeeld op mijn exemplaar van Pokémon Sword. De DLC laat je bekend maken met een heel nieuw gebied, waarin ook nieuwe uitdagingen te wachten staat. Je hebt niet alleen een nieuw gebied, maar ook nieuwe Pokémon om te vangen, en daarnaast ook een nieuwe missie. Op het eiland bevindt zich een dojo voor Pokémon-gevechten. Onder begeleiding van eiland meester “Mustard”, deze de Trainer en meester van deze dojo clan is. Jij en je nieuwe Pokémon moeten keihard trainen om nog sterker te worden en uit eindelijk de Dojo meester te verslaan. De DLC is zeker leuk, maar is voor mijn smaak iets te veel zoeken dan echt genieten van een extra verhaal.  

Lees ook mijn review van Pokémon Sword.

Dit was het weer voor deze keer, dit was tevens de laatste part van games in 2020 algemeen, volgende blog in deze serie zal op de datum geschreven worden, dit zal september 2020 worden. Hoop dat jullie deze Blog weer leuk vonden om te lezen, ik vond het zeker leuk om hem weer te schrijven. Laat me gerust weten wat jullie van deze games vinden en wat jullie vinden wat ik voor een titel een keer moet spelen. Dan bedank ik jullie voor het lezen van mijn blog en graag tot een volgende keer.     

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.