Games die ik heb uitgespeeld in augustus 2021

  1. Games die ik heb uitgespeeld in januari 2021
  2. Games die ik heb uitgespeeld in februari 2021
  3. Games die ik heb uitgespeeld in maart 2021
  4. Games die ik heb uitgespeeld in april 2021
  5. Games die ik heb uitgespeeld in mei 2021
  6. Games die ik heb uitgespeeld in juni 2021
  7. Games die ik heb uitgespeeld in juli 2021
  8. Games die ik heb uitgespeeld in augustus 2021

Jazeker, het is weer tijd voor mijn blog serie “Game On”, in deze blog ga ik de gespeelde games van augustus 2021 bespreken. In augustus waren het 4 games, waarvan ik van een ook een review geschreven heb. Ik houd jullie niet langer in spanning en zal direct maar beginnen. 

The Legend of Zelda Skyward Sword HD (Switch) 

Ik zeg het niet gauw, maar de kracht van deze Zelda zit hem echt niet in de gameplay, maar eerder in het verhaal en de sfeer. De game is zeker op veel punten een verbetering, maar tevens ook trouw aan het origineel, maar er had gewoon meer ingezeten. Nintendo had in mijn ogen de game moeten maken met de besturing van bijvoorbeeld Twilight Princess HD voor de Wii U, maar dan zonder de tabletfunctie natuurlijk. Het is zeker geen verkeerde Zelda, en hij staat ook nog altijd in mijn top 10 favoriete Zelda Games, en alleen al voor het verhaal en de sfeer is deze leuk om eens te spelen, maar de besturing had nog meer ingezeten. Lees ook gerust mijn review.  

Rime (Switch)  

Als je een game zoekt waarbij je echt goed tot rust kunt komen, dan moet je toch echt Rime spelen. Rime is een avonturen/puzzel game, waarbij de kracht van het spel in de muziek en sfeer zit. Je krijgt geen uitleg of wat dan ook, je wordt wakker op het strand en je gaat op verkenning uit. Je wordt op een gegeven moment vergezeld door een vosje, die jou een beetje de wegwijzen doet. De muziek en sfeer van dit spel is zo rustgevend, dat het een geweldige game is voor als je even wat wilt relaxen. Het is geen lange game, maar het heeft zeker een replay waarde, en er is genoeg te verkennen. Alleen jammer is dat de Switch versie last heeft van wat frame drop, hierdoor hapert het beeld soms en dat is wel jammer. Top game die ik zeker aan iedereen kan aanbevelen.  

Yakuza 3 (PS3)  

In januari en mei dit jaar schreef ik al over de eerste 2 Yakuza games, in die 2 berichten gaf ik al aan dat ik Yakuza een geweldige serie vond. Ik had niet gedacht dat het nog beter kon, maar Sega heeft toch bewezen dat het zeker beter kon. Deel 3 is tot nu toe de beste uit de hele serie, met een uitgebreider verhaal en betere gameplay. En bij het opstarten had ik grafisch echt zoiets van, dit kon zo release Playstation 4 game zijn geweest. Het verhaal was nog aangrijpender en je bezocht meer gebieden. De game is ongeveer 18 uur en dat is best mooi. Er zat ook weer genoeg humor en uitgebreide gevechten in. Ik kan hier misschien nog wel even over door gaan, maar ik beveel iedereen gewoon aan deze titel eens te spelen. 

Killer Instinct Definitve Edition (Xbox One) 

Killer Instinct op de Super Nintendo heb ik letterlijk helemaal grijs gespeeld, de Nintendo 64 versie vond ik ook leuk, maar niet zo goed als die op de Super Nintendo. Bij de release van de 2013 versie op de Xbox One, heb ik de gratis versie gespeeld, deze vond ik wel leuk, maar wilde niet extra gaan betalen voor extra poppetjes. Nu had ik voor een leuk prijs een fysieke versie van de complete versie gevonden, en deze had ik me dan ook gekocht. In deze versie zat naast de volledige game met alle personages, maar ook nog eens een soundtrack CD en beide arcade versies van Killer Instinct. De game zelf speelt belt goed weg, moet soms wat lang laden, maar speelt erg goed weg. De extra personages uit o.a. Gears of War en Battletoads zijn een erge leuke toevoeging. Zeker een aanrader.  

Dit was het weer voor deze keer, 4 unieke games waarvan ik ze ook alle 4 wel kan aanbevelen. Hoop dat deze blog weer leuk was om te lezen, ik vond het weer leuk om hem te schrinven. Laat gerust in de reacties weten wat jullie eventueel van deze titels vonden, mocht er een trailer niet meer werken, laat het me weten, dan zal ik deze vervangen. Dan bedank ik jullie voor het lezen van deze blog er graag tot de volgende keer.  

One Reply to “Games die ik heb uitgespeeld in augustus 2021”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.