Games die ik heb uitgespeeld in december 2020

  1. Games die ik heb uitgespeeld in 2020 part 1
  2. Games die ik heb uitgespeeld in 2020 part 2
  3. Games die ik heb uitgespeeld in 2020 part 3
  4. Games die ik heb uitgespeeld in 2020 part 4
  5. Games die ik heb uitgespeeld in september 2020
  6. Games die ik heb uitgespeeld in november 2020
  7. Games die ik heb uitgespeeld in december 2020

Het is alweer bijna 2 weken geleden sinds mijn laatste blog in de serie Games die ik heb uitgespeeld in 2020, maar heb gelukkig weer wat tijd gevonden om te schrijven, en dat betekent dat het hoog tijd is om 2020 ook daadwerkelijk nu af te ronden. In deze laatste blog van 2020 behandel ik de uitgespeelde games van december 2020, dit waren er 3 en in deze blog vertel ik daar wat over.  

Super Mario World  

Super Mario World voor de Super Nintendo was een van de release games voor de Super Nintendo, en wat een geweldige Mario game dat het was. Het was de eerste Mario game waarin je Yoshi kon besturen, wel als zwaar alleen als Mario erop zat, maar het kon. De verschillende krachten dat Yoshi kon krijgen, zorgde voor een nieuwe soort gameplay, dat erg tof was. De game kon flink wat afkortingen, geheimen en uitdagingen. Ook de 2 player mode is erg tof, je gaat dan samen met een vriend op avontuur en speelt dat om de beurt een level, erg leuk gedaan en zeker een game die je een keer gespeeld moet hebben. 

Knack II  

Knack II is het vervolg op de succesvolle knack voor de Playstation 4, dit spel is een mooie avonturen game waarin je met Knack en zijn vrienden op avontuur gaat. Deel 2 is misschien niet zo sterk als deel 1, maar hij is zeker leuk. Knack moet opnieuw de wereld redden, alleen lijkt het deze keer een hele andere vijand te zijn dan in deel 1. Bij het begin van het spel lijken de vijanden duidelijk te zijn, maar halverwege de game kom je er pas achter dat het een hele persoon de wereld wil vernietigen, eentje van wie je het juist niet verwacht. Erg leuk gedaan en zeker een game die je eens gespeeld moet hebben. Van deel 1 heb ik ook een review geschreven, die kun je hier onder vinden 

Mario Party 5 

Mario Party is een serie die al heel wat jaren meegaat, en zelf anno 2021 is het nog altijd een hele sterke, maar vooral geliefde serie. Deel 5 was de eerste die gespeeld heb, en op een of andere manier nog steeds een van mijn favoriete uit de serie. In december had ik de Gamecube nog eens aangesloten en alle levels nog eens samen met mijn gezin gespeeld, de game blijft ook nu nog steeds erg leuk en veel lol hebben we gehad tijdens het spelen van dit spel. Mocht je een Gamecube hebben, dan is deze game zeker een aanrader om eens te proberen. 

Dit was het dan, mijn laatste blog uit de 2020 serie van games die ik heb uitgespeeld, volgende keer zal ik verder gaan met 2021 en zal ik met januari beginnen, ik verwacht in augustus dit jaar bij te zijn met schrijven en dan zal de blog altijd vlak nadat de maand is afgelopen verschrijven. Hoop dat jullie deze Blog weer leuk vonden om te lezen, ik vond het zeker leuk om hem weer te schrijven. Laat me gerust weten wat jullie van deze games vinden en wat jullie vinden wat ik voor een titel een keer moet spelen. Dan bedank ik jullie voor het lezen van mijn blog en graag tot een volgende keer.   

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.