Games die ik heb uitgespeeld in februari 2021

  1. Games die ik heb uitgespeeld in januari 2021
  2. Games die ik heb uitgespeeld in februari 2021
  3. Games die ik heb uitgespeeld in maart 2021
  4. Games die ik heb uitgespeeld in april 2021
  5. Games die ik heb uitgespeeld in mei 2021
  6. Games die ik heb uitgespeeld in juni 2021

Tijd om eens te vertellen welke games ik in februari 2021 heb uitgespeeld, net als in januari heb ik ook in februari 5 games uitgespeeld, en ook deze keer weer een beetje van alles wat. Mij leek het leuk om de artikelen nog wat leuker aan te kleden, en heb daarom ook besloten om vanaf dit artikel, naast een plaatje ook een video (trailer of korte gameplay) toe te voegen. Zoals aangegeven behandel ik ook deze keer weer 5 games, waarvan ik er 3 op de PC gespeeld en 2 op de Playstation 4 gespeeld heb.  

Titanfall 2 

Waar Titanfall 1 alleen maar een multiplayer mode had en exclusief voor de Xbox-systemen was, heeft Titanfall 2 ook een story mode en is deze naast Xbox ook op de Playstation 4 uitgekomen. Het verhaal is kort, maar wel erg pakkend, het gaat voornamelijk om de band tussen een Titan en zijn bestuurder, die jij in dit geval speelt. Hoewel jij zelf nog in opleiding bent en nog geen Titan officieel mag besturen, gebeurt het door een gebeurtenis dat jij toch al eentje mag gaan besturen. De gameplay voelt vloeiend en ook de Multiplayer vond ik erg goed wegspelen, een van mijn favoriete in de laatste jaren. Ik had de game al een jaar of 2 geleden op de Xbox One gespeeld, maar nu recent ook op de Playstation 4, erg toffe game en zeker een aanrader.  

Return to Castle Wolfenstein 

Wolfenstein gaat al enige jaren mee, en toen Return to Castle Wolfenstein ooit uitkwam, heb ik die, toen nog op mijn AMD Athlon Thunderbird PC, helemaal grijs gespeeld. Helaas had ik geen fysieke versie meer van deze game, maar toen deze met de Steam Sale slechts €2,50 was, moest ik de game gewoon opnieuw kopen. Jij speelt in dit spel met de bekende William Joseph “B.J.” Blazkowicz en jij moet de Nazi’s stoppen. De Nazi’s zijn namelijk bezig met het ontwikkelen van super soldaten en het opgraven van oude rituelen. De game begint uitdagend maar word op het einde heel erg pittig, gelukkig kun je op elke seconden van de game saven, dat gelukkig een sterk voordeel is. Mocht je een goede klassieke first persone shooter willen proberen, dan raad ik je deze game zeker aan, en met hulp van een soort emulatie dat door Steam meegeleverd wordt, kun je deze game op een moderne pc spelen.  

Peggle  

Het puzzle spel Peggle is denk ik niet een titel die ik nog moet uitleggen, deze game had ik ooit gratis bij Origin gekregen, en het leek me nog eens leuk om deze tussendoor te spelen. Sommige levels vragen wat oefening, maar uit eindelijk komt het altijd goed. De uitdagingmissies zijn ook erg leuk, maar vooral makkelijk voor even snel te spelen als je maar een paar minuten tijd hebt. 

Resident Evil 3 Remake 

Na het spelen van de Resident Evil 2 Remake, die erg goed in de smaak viel, wilde ik zeker ook de remake van Resident Evil 3 gaan spelen. Van deze had ik het origineel helaas nog nooit gespeeld, dus een mooie gelegenheid om hem nu eens te proberen. De gameplay en besturing zijn bijna precies hetzelfde als die van deel 2, wat zeker een plus punt is. Wel had ik het idee dat deel 3 wat moeilijker was dan deel 2, wat op zicht niet erg is. Het verhaal speelt zich af midden in een zombi uitbraak, een Nemisis is gefocust op het uitschakelen van Star members. Jij speelt met Jill Valentine, en naderhand ook met Carlos Oliveira. Jill is een member van Star en zij wordt opgejaagd door de Nemisis. Het is aan jou om te overleven en te ontsnappen. De game is geweldig en was erg blij toen ik deze voor de kerst gekregen had.  

Streets Of Kamurocho  

Wat krijg je als je de werel van Yakuza in het jasje van Streets of Rage 2 stopt, dan krijg je Streets Of Kamurocho. Streets Of Kamurocho is een free te play game op Steam die ter ere van het 60-jarige bestaan van Sega werd uitgegeven. Hoewel de game niet veel voorsteld en telkens level 1 blijft herhalen, is het een grappig idee. Je speelt gewoon level 1 van Streets of Rage 2, waarvan ook de geluiden precies hetzelfde zijn gebleven, alleen heb je deze keer allemaal personages uit de Yakuza games. Na 5 minuten heb je het wel gezien, maar het idee is zeker grappig, en ik hoop dat ze er ooit een volledige game van gaan maken.  

Dit waren de 5 games die ik in februari 2021 had uitgespeeld, benieuwd of jullie ook wat van deze titels gespeeld hebben en wat jullie ervan vonden. Volgende keer zal ik maart 2021 gaan behandelen. Hoop dat jullie deze Blog weer leuk vonden om te lezen, ik vond het zeker leuk om hem weer te schrijven, mocht een video in het artikel niet meer werken, laat me dat aub weten zodat ik hem kan vervangen. Laat me gerust weten wat jullie van deze games vinden en wat jullie vinden wat ik voor een titel een keer moet spelen. Dan bedank ik jullie voor het lezen van mijn blog en graag tot een volgende keer.  

One Reply to “Games die ik heb uitgespeeld in februari 2021”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.