Games die ik heb uitgespeeld in juli 2021

  1. Games die ik heb uitgespeeld in januari 2021
  2. Games die ik heb uitgespeeld in februari 2021
  3. Games die ik heb uitgespeeld in maart 2021
  4. Games die ik heb uitgespeeld in april 2021
  5. Games die ik heb uitgespeeld in mei 2021
  6. Games die ik heb uitgespeeld in juni 2021
  7. Games die ik heb uitgespeeld in juli 2021
  8. Games die ik heb uitgespeeld in augustus 2021

Op het moment van schrijven van deze blog, is de zomer voorbij, maar in deze Game On blog ga ik toch over games schrijven die ik in de zomer heb gespeeld, in juli 2021 heb ik maar liefst 3 games gespeeld, waarin 2 uitgespeeld en eentje net niet. Het zijn er deze keer niet zo veel als bijvoorbeeld vorige maand, maar zeker de moeite waard om er iets over te schrijven.   

Army of Two The 40th Day (PS3)  

Ongeveer een jaar geleden, voor ik aan deze blog serie begon, had ik met mijn beste vriend “iseeitall” het eerste deel in de Army of Two serie gespeeld. Deze had ons goed bevallen en daarom ook besloten het 2de deel, The 40th Day, te gaan spelen. Ook deze heeft ons goed bevallen, en hebben we er weer samen flink op los geknald. Net als bij het eerste deel, moesten we ook in dit deel even aan de besturing wennen, want het spel heeft toch een andere besturing, dan bijvoorbeeld Gears of War. Waar je in het eerste deel verschillende plaatsen afreisde, speel je in dit deel volledig in Shanghai. Er gebeurt echt van alles en sommige gevechten lopen dan ook echt episch op. Er waren wat punten waar we soms even vast zaten, maar uit eindelijk met een beetje overleggen en de strategie aanpassen, is dat allemaal goed gekomen. Voor de mensen die de serie niet kenne, samen werken is een pre, ook als je alleen speelt, speel je altijd met een computerspeler. Army of Two is zeker een aanrader, en we gaan binnenkort ook een keer deel 3 spelen.  

Alex Kidd in Miracle World DX (PS4)   

Mijn goede vriend “Fisher007” vertelde me heel veel over Alex Kidd in Miracle World DX, een game die ik van de oude Sega Master System nog kon, deze zat toen bij de Mega Drive 2 ingebouwd. Hij vertelde hoe geweldig hij die game vond en hoe onder gewaard hij werd met bepaalde reviews. Tot mijn grote verrassing kreeg ik deze game zelfs gedoneerd van “Fisher007”, en wat een toffe donatie het was. Alex Kidd in Miracle World DX is echt een toffe game, maar ik snap ook goed dat misschien nieuwe, vooral jongere spelers, hem misschien niks vinden. De besturing hebben ze dan ook echt op het oude klassieke gelaten, wat van de ene kant goed is, maar misschien ook voor een remake te verouderd aanvoelt. Je kunt tijdens het spelen van stijl wisselen, zo kun je het ene moment in de moderne stijl spelen, en op het andere moment in de retro stijl. De muziek is nog altijd even tof en de game speelt voor mijn gevoel goed weg. Ook aan de moeilijkheidsgraad is gedacht, zo kun je met oneindig veel levens spelen, of met de originele regels wat een x aantal levens. Hoe je het ook speelt, het kan, en persoonlijk vond ik dit een leuke remake.  

Kingdom Hearts III (PS4) 

Ik kan niet anders blijven zeggen dat dat ik met de Kingdom Hearts games een haat/liefdes relatie heb. Ik vind de game er tof uitzien en het idee is ook super, maar als we dan naar de gameplay gaan, dan begint bij mij toch vaker de ergernis factor. Op heel veel punten is deel 3 ook goed verbeterd, wat het spelen wel al leuker maakt, maar het grootste ergernis punt zit er helaas nog steeds in. Ik heb ook deze game niet uitgespeeld, en ben toch redelijk tot het einde gekomen. De game begon zich op een bepaald punt te vaak te herhalen, en de gevechten werden er niet leuker meer op. Ik vond het tot de eind gevecht van de KeyBlade oorlog nog te doen, maar het gedeelte wat daarna kwam vond ik nergens meer over gaan, en daar is ook het punt gekomen dat ik afgehaakt ben. Het grootste probleem was vooral omdat daar alleen maar gevechten waren die in de lucht bleven plaatsvinden. Ik ben meer het springen en het zoeken waar de vijand is, dan dat je het genieten bent, vooral als deze ook nog telkens blijft teleporteren. Zoals eerder gezegd, ik wil de serie leuk vinden, maar de slechte gameplay maakt het toch zo dat ik de game weer verkocht heb, jammer, want het idee was zeker leuk. 

Dit was het weer voor deze keer, 3 games en allemaal op de Playstation gespeeld. Hoop dat jullie deze Blog weer leuk vonden om te lezen, ik vond het zeker leuk om hem weer te schrijven, mocht een video in het artikel niet meer werken, laat me dat aub weten zodat ik hem kan vervangen. Dan bedank ik jullie voor het lezen van mijn blog en graag tot een volgende keer.    

One Reply to “Games die ik heb uitgespeeld in juli 2021”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.