Games die ik heb uitgespeeld in juni 2021

  1. Games die ik heb uitgespeeld in januari 2021
  2. Games die ik heb uitgespeeld in februari 2021
  3. Games die ik heb uitgespeeld in maart 2021
  4. Games die ik heb uitgespeeld in april 2021
  5. Games die ik heb uitgespeeld in mei 2021
  6. Games die ik heb uitgespeeld in juni 2021
  7. Games die ik heb uitgespeeld in juli 2021
  8. Games die ik heb uitgespeeld in augustus 2021

Het is weer tijd voor een van mijn favorieten blogs, de Game On blog serie. Deze keer ga ik vertellen over de games die ik in juni 2021 heb uitgespeeld, en dat waren er maar liefst 5 games, en naast die 5 games ook nog 1 DLC. Dat was is weer een hele mond vol en tijd om er een mooi stuk over te schrijven.  

Medal of Honor: Vanguard (PS2)  

Al jaren vindt het jammer dat we geen nieuwe Medal of Honor games meer krijgen, er is nu wel eentje aangekondigd voor de Oculus Quest 2, maar de laatste Medal of Honor game die we echt gekregen hebben was Medal of Honor: Warfighter. Nu ben ik best een liefhebber van deze game serie en per toeval kwam ik erachter dat ik Vanguard nog niet had. Misschien dat ik, omdat ik pas in 2007 mijn eerste niet Nintendo console zelf gekocht had, ik deze gemist had. Ik heb deze samen met mijn beste vriend iseeitall gespeeld en in het algemeen was ik zeer positief over deze titel, besturing vond ik persoonlijk vele malen minder, dan bijvoorbeeld Frontline, die jaren eerder uitgekomen was. Het laatste hoofdstuk, en daarmee de laatste 2 chapters, waren bijna onspeelbaar. Het leek er zo op alsof de Playstation 2 het niet aan kon, maar blijkbaar hadden ook mensen met de Wii versie dit probleem. In het algemeen een leuke 2de wereldoorlog shooter met een leuk verhaal, alleen de uitwerking mocht beter, en vond ik hem persoonlijk erg kort. Gelukkig had ik deze voor slechts €2,50 gekocht, dus voor die prijs zeker een hele leuke game.  
 

Mafia 2 Definitive Edition (PS4)  

A, Mafia 2, wat een geweldige game. Misschien niet zo sterk als de eerste, maar zeker een hele goede 2de deel. Soms heb je gewoon iets met een deel en dan kan weinig tot niks die overtreffen. Dat wil dus zeggen dat deel 2 zeker een game is dat je zeker moet spelen. Zoals ik in mijn blog van afgelopen juni al schreef, is dit een serie die ik te laat heb leren kennen, maar wat een toffe game het niet is. Voor de game begint, speel je een scene uit de 2de wereldoorlog, waardoor de game een beetje als een Medal of Honor aanvoelt.  Daarna kom je terug van de oorlog en begint het verhaal pas echt. De setting is tof en het heeft een mooi en sterk verhaal. Ook deze game is zeker een aanrader.  Op moment van schrijven had ik deel 3 ook al uitgespeeld en staat er ook een leuke countdown van deze serie online.  

Eagle Island Twist (Switch)  

Eagle Island Twist is een typische indie game die we de laatste jaren vaker zien komen, ik zelf had er nog niet eerder van gehoord en kwam ik er per toeval via Twitter achter. Na een kort gesprek met Screenwave Media, had ik een review exemplaar van deze game gekregen. Persoonlijk vond ik het een aparte game door een uil als wapen te gebruiken. Ook dat het aanvoelt als een Super Nintendo game vond ik ook erg goed gedaan. De game is goed gemaakt en best vermakelijk. Dat de levels veranderen vond ik zelf wel een aparte twist in de game, die voor een goede replay waarde zorgt. Ik vond de game erg geslaagd en vind het zeker een aanrader. Lees ook gerust mijn review. 

30 in 1 game collection vol. 2 (Switch)  

Een tijdje geleden had al over de 30-in-1 Game Collection verteld, toen nog vol. 1. Ik gaf toen al aan dat ik het een hele toffe game vond en dat het hele leuke mini spelletjes waren. Toen ik hoorde dat er een vol. 2 uitkwam, toen moest ik deze gewoon hebben. De game was misschien niet zo sterk en uniek als de eerste game, maar zeker de moeite waard. De spelletjes zijn grappig, eenvoudig, maar vooral ook kindvriendelijk. Je krijgt veel plezier voor een schappelijke prijs die je betaalt. Dit is een spel dat je even snel op pakt wanneer je maar een paar minuten hebt. Lees ook gerust mijn review. 

Hyrule Warrios: Age of Calamity DLC 1 (Switch)  

Ik kan het niet vaak genoeg zeggen, maar ik vind het Hyrule Warriors idee erg tof, het past in de wereld van The Legend of Zelda, en de bekende Dynasty Warriors gameplay maakt het gewoon helemaal af. Van de main game had ik al een hele review geschreven en ook inmiddels van deze eerste DLC.  De DLC brengt geen toevoeging aan het verhaal, maar meer nieuwe uitdagingen. Ik heb er tussen de 10 à 13 uur over gedaan om alle uitdagingen te doen en weer alles op 100% te hebben. Het wordt misschien een beetje eentonig, maar het is gewoon een lekker gevoel om hem 100% uitgespeeld te hebben. Lees ook gerust mijn DLC-review. 

Saints Row: The Third Remastered (PS4) 

Saints Row is een game die in het begin veel op Grand Theft Auto leek, maar vanaf deel 3 een hele andere kant op ging. Het proberen van iets nieuws vond ik wel een tof idee, en dat vond ik ook aan deel 3 erg tof. Deel 4 vond ik weer iets minder, met het Matrix idee, maar daar kom ik ooit wel een keer op terug. Ik had zelf van deel 3 alleen maar de main game gespeeld, en toen ik deze Remastered voor een leuk prijsje kon krijgen, wilde ik hem ook meteen nog een keer kopen. Vooral omdat deze ook alle DLC met zich mee brengt en nog andere dingen verbeterd had. De game blijft over de top fun, en vooral op dat puntje fun moet je het houden.  

Zo, dat was het voor deze keer, ook deze keer weer heel wat games en 1 DLC gespeeld. Het duurde daarom ook even om alles een beetje goed weg te schrijven. Natuurlijk ben ik weer benieuwd of jullie ook wat van deze titels gespeeld hebben en wat jullie ervan vonden. Volgende keer zal ik juli 2021 gaan behandelen. Hoop dat jullie deze Blog weer leuk vonden om te lezen, ik vond het zeker leuk om hem weer te schrijven, mocht een video in het artikel niet meer werken, laat me dat aub weten zodat ik hem kan vervangen. Dan bedank ik jullie voor het lezen van mijn blog en graag tot een volgende keer.     

One Reply to “Games die ik heb uitgespeeld in juni 2021”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.