Games die ik heb uitgespeeld in maart 2021

  1. Games die ik heb uitgespeeld in januari 2021
  2. Games die ik heb uitgespeeld in februari 2021
  3. Games die ik heb uitgespeeld in maart 2021
  4. Games die ik heb uitgespeeld in april 2021
  5. Games die ik heb uitgespeeld in mei 2021
  6. Games die ik heb uitgespeeld in juni 2021

Het is alweer een tijdje geleden sinds mijn laatste blog in de Game On serie, hoog tijd om over de games te praten die ik in maart 2021 had uitgespeeld. In maart waren dat 6 games, daarvan waren het er 3 op de Playstation 4, 2 op de Nintendo Switch en 1 op de Xbox One. Ik heb op advies van mijn lezers, achter de titel van het spel het systeem vermeld waar ik hem op gespeeld hebt.

Remothered Tormented Fathers (PS4) 

Remothered Tormented Fathers was een game waar ik al eens eerder over gesproken had, in dit geval in mijn blog over Goede games die meer aandacht verdienen. Daarin schreef ik al dat ik deze game als een cadeau van de vrouw had gekregen, en ik zeer onder de indruk was. De hele opbouw van het spel is gewoon top en zorgt voor genoeg hartkloppingen. Ik moest soms wel even zoeken van wat ik precies moest doen, maar uit eindelijk is het allemaal goed gekomen. Het verhaal draait om een vrouw, genaamd Rosemary Reed, die in het huis van Richard Felton’s een onderzoek doet naar de verdwijning van een meisje genaamd Celeste. De besturing is prima, hoewel ik soms het idee had dat hij niet direct wilde reageren. Remothered Tormented Fathers is zeker een game die je een keer moet hebben gespeeld.

Mafia 1 Definitive Edition (PS4) 

Mafia is een serie die ik vrijlaat heb leren kennen, en ook hier heb ik een uitgebreide blog over geschreven. Mafia 1 Definitive Edition is een geweldige titel, voelt soms misschien wat verouderd, maar is zeker een waardige remake. Ik vond het een zeer toffe titel en heb er enorm van genoten. Het spel lijkt op veel punten op GTA, maar speelt net wat anders. Waar je bij GTA altijd eerst naar je missie toe moet rijden, is dat bij Mafia niet zo, je blijft eigenlijk telkens in het verhaal met een missie aan, maar je kunt er altijd voor kiezen om wat rond te verkennen. Het spel begint met jou als een taxichauffeur die door een gebeurtenis in de wereld van de Mafia rolt.  

A Plague Tale: Innocence (Xone)  

Net als bij Remothered Tormented Fathers, heb ik over A Plague Tale: Innocence een stuk geschreven in mijn blog over Goede games die meer aandacht verdienen. Het verhaal gaat over een ratenplaag in de 13de eeuw, iets dat ook volgens de geschiedenis echt gebeurd is. Het gaat om een ziekte die verspreid wordt door ratten en een klein jongetje met een bijzondere gaven. Het spel begint heel rustig en vredig, maar wordt door een gebeurtenis steeds donkerder van verhaal. Wat ik erg mooi vind aan dit spel, is dat elk level weer iets nieuws met zich meebrengt, zo heb je genoeg afwisseling en blijft de game van begin tot eind interessant. Ik kan niet meer dan blijven aanbevelen om deze een keer te spelen. 

Harvest Moon Mad Dash (Switch)  

Harvest Moon kennen we als een bekend boerderij spel, maar in Mad Dash wordt er een keer iets anders gedaan, namelijk er een soort van puzzel game. In het begin is het nog allemaal makkelijk en is het bijna onmogelijk om geen 3 sterren te halen. Maar je merkt al heel gouw dat het steeds sneller en lastiger wordt. Zo waren levels waarbij ik toch meerdere keren opnieuw moest beginnen. Gelukkig kun je punten verdienen waarmee je tijdelijke power ups kunt activeren. Mad Dash is ook leuk als je maar een paar minuten tijd hebt om deze even snel op te pakken.  

Super Mario 3D World (Switch) 

Super Mario 3D World is niet echt nieuw, want het is een verbeterde versie van de Wii U versie. De game kan met 4 man gespeeld worden, en voor ons leuk om het samen als gezin te spelen. De reden dat wij hem gekocht hebben is vanwege de Bowsers Fury update, deze ik op moment van schrijven ook uitgespeeld heb, maar in een andere Game On Blog behandeld wordt. Het camera werk is met meerdere man soms echt een ramp, en daardoor ga je soms vaker dood dan je lief is. Je moet echt goed bij elkaar blijven of met elkaar praten, want anders is het een echte ramp. Als je de game alleen speelt, dan is het zeker beter te doen, maar ook met meerder man zeker een leuke game. 

Angry Video Game Nerd I & II Deluxe (PS4)

Als een liefhebber van zowel zijn series als van zijn film, had ik ook het originele games op Steam en op de Nintendo Wii U gespeeld. Toen ik zag dat een Deluxe versie uit kwam, moest ik deze natuurlijk ook hebben. Van de mannen van Screenwave Media had ik een review exemplaar gekregen, waar ik erg blij mee was. Om het makkelijker te maken, verwijs ik jullie voor meer informatie door naar mijn review.

Dit waren de 6 games die ik in maart 2021 had uitgespeeld, benieuwd of jullie ook wat van deze titels gespeeld hebben en wat jullie ervan vonden. Volgende keer zal ik april 2021 gaan behandelen. Hoop dat jullie deze Blog weer leuk vonden om te lezen, ik vond het zeker leuk om hem weer te schrijven, mocht een video in het artikel niet meer werken, laat me dat aub weten zodat ik hem kan vervangen. Dan bedank ik jullie voor het lezen van mijn blog en graag tot een volgende keer.   

One Reply to “Games die ik heb uitgespeeld in maart 2021”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.