Games die ik heb uitgespeeld in november 2020

  1. Games die ik heb uitgespeeld in 2020 part 1
  2. Games die ik heb uitgespeeld in 2020 part 2
  3. Games die ik heb uitgespeeld in 2020 part 3
  4. Games die ik heb uitgespeeld in 2020 part 4
  5. Games die ik heb uitgespeeld in september 2020
  6. Games die ik heb uitgespeeld in november 2020
  7. Games die ik heb uitgespeeld in december 2020

We gaan langzaam richting het einde van het jaar 2020, in mijn blog serie van games die ik heb uitgespeeld, en dat gewoon in de maand juni van 2021. Zoals ik al in eerdere bloggen vermeld had, ben ik nog wat achterstand aan het wegwerken, en dat is in deze blog niet anders. In deze blog vertel ik wat over de games die ik in november 2020 heb uitgespeeld, dit waren ook deze keer weer 2 titels, eentje voor de PC en eentje voor de Xbox One, laten we beginnen met de pc-game. 

StarCraft II: Wings of Liberty 

Als ik de naam StarCraft noem, dan weten veel pc-gamers wel wat het voor een game is, voor de mensen die het nog niet weten, StarCraft is een real-time strategie game, beetje te vergelijken met games als Age of Empires. Hoewel ik deel 1 zelf nooit gespeeld heb, ben ik direct toen deel 2 uitkwam er ook mee begonnen. Omdat ik deze al jaren niet meer gespeeld had en voor een prikje 2 uitbreidingen kon kopen, leek het me nog eens leuk om de hele game eens te spelen. Ik moet eerlijk zeggen, ik kan de story mode redelijk goed spelen, maar online stel ik echt niks voor. Ik speel dit soort games meer onderuitgezakt en dan met de muis, maar als ik sommige zie spelen, dan weet ik gewoon hoe hardcore je in dit spel moet zijn om echt in toernooien te kunnen meedoen. Ik vond het verhaal wel aardig en heb me makkelijk 20 uur met de story mode vermaakt, en dan heb ik ook de submissie ’s gedaan die ik kon doen. Soms moet je een bepaalde keuze maken waardoor je toch een beetje afwisseling krijgt in de manier van spelen. Ook de keuzes van krachtvoorkeur speelt een rol, maar wat ik zelf ook wel leuk vind, is dat je soms zelf kunt kiezen welke missie je wilt doen. Keuzes zijn soms maar uit 2 a 3 levels, maar het is aanwezig. De game is misschien wel al 11 jaar oud, maar het is nog altijd een toffe game, die ik zeker zou aanbevelen.  

Wolfenstein: Youngblood 

Waar old blood meer een sub game was, is Young Blood meer een vervolg op deel 2. Young Blood speelt zich 20 jaar na de gebeurtenissen van Wolfenstein II: The New Colossus af. In dit deel speel je met de dochters van B.J. Blazkowicz en zijn vrouw, zij kregen op het eind van deel 2 een tweeling, genaamd Jessie en Zofia. Als plotseling hun vader Blazkowicz op mysterieuze wijze verdwijnt, gaan jullie samen met een vriendin, genaamd Abby op zoek naar hun vader. Tijdens het zoeken komen jullie wederom geheime nazipraktijken tegen, dat jullie samen met het verzet proberen te stoppen. Wat ik mooi aan dit deel vind, is dat je ook echt samen met een vriend goed kunt samen werken. Ook heb je een soort van open wereld, waardoor je vaker in dezelfde gebieden komt, maar je ook veel sub missies kunt doen. Na maten je sterker wordt, merk je ook dat je tegenstander sterker wordt. Het spel is ook goed alleen te spelen, hoewel de computer niet altijd even goed met het 2de personage omgaat, raad ik wel een 2de speler aan. Ik moet zeggen, ik heb enorm genoten en heb de game goed in mijn eentje uitgespeeld. Ik zou deze game best nog een keer met een vriend samen willen uitspelen, misschien online of via split screen, wie weet. Mocht dat ooit lukken, dan zal ik daar natuurlijk een stuk over schrijven. 

Dit was het weer voor deze blog, het waren weer 2 hele leuke titels die ik alle 2 zeer aanraad. Volgende keer behandel ik de laatste games die ik in 2020 heb gespeeld en zal daarna meteen doorgaan met 2021. Hoop dat jullie deze Blog weer leuk vonden om te lezen, ik vond het zeker leuk om hem weer te schrijven. Laat me gerust weten wat jullie van deze games vinden en wat jullie vinden wat ik voor een titel een keer moet spelen. Dan bedank ik jullie voor het lezen van mijn blog en graag tot een volgende keer.  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.