Games die ik heb uitgespeeld in oktober 2020

Het is weer tijd voor mijn blog waarin ik over games schrijf die ik uitgespeeld heb. Ik ben op het moment van schrijven nog wat achterstand aan het weg schrijven, maar uit eindelijk is het de bedoeling om altijd net als de maand om is, om over die maand te schrijven. Maar goed, dat gezegd, in deze blog praat ik over de games die ik in oktober 2020 heb uitgespeeld, ook daar zijn het maar 2 games die ik heb uitgespeeld. 

Assassin’s Creed Origins  

Ik ben al heel wat jaren een fan geweest van de Assassin’s Creed serie, tot Assassin’s Creed Syndicate heb ik ze zelfs op release gekocht, maar dat is na een teleurstellende Unity, Chronicles en Syndicate helemaal afgezwakt. Het heeft ook heel lang geduurd voor ik weer een game uit de serie, op de Ezio collection na, weer heb gekocht. Ik heb Assassin’s Creed Origins Limited Edition op een gegeven moment voor een leuk prijsje kunnen krijgen, dus toch maar gekocht en uiteindelijk gespeeld. Wat me direct opviel was dat de game anders speelde dat de voorgangers. Het was zeker weer een van de betere delen, vooral omdat dit helemaal terug naar de oorsprong gaat, dus nog voor deel 1. Wel vond ik dat er voor mijn gevoel iets te veel focust zat op het vechten en vele malen minder op het sluipen, iets waar de serie wel bekend om stond. Het verhaal was zeker goed, de gebieden waren mooi gemaakt en er was genoeg afwisseling in de game. Het is wel een Assassin’s Creed die lang genoeg was, en genoeg extra dingen te doen had, maar ook een Assassin’s Creed die ik misschien pas weer over een jaar of 5 nog eens zal spelen. Deze heb ik gespeeld op mijn Playstation 4 Pro. 

Gears of War Ultimate Edition

A, Gears of War, een serie waarvoor ik me ooit een Xbox 360 heb gekocht, en toen ik alles weer verkocht had van Xbox, zo miste en uiteindelijk een Xbox One X voor heb gekocht. Gears of War Ultimate is eigenlijk gewoon een remaster van het origineel, maar heeft tevens ook een extra chapter. Die extra chapter vind ik persoonlijk erg gaaf en een waardige toevoeging aan deze game. Wel vind ik het eind gevecht nog altijd vrij pittig, maar gelukkig heeft de game nu ook een Easy mode, iets wat wel handig is voor niet zo ervaren games, die ook van dit spel willen genieten. Zeker een aanrader. Deze heb ik gespeeld op mijn Xbox One X. 

Dit was het weer voor deze blog, weer 2 hele leuke games die ik heb uitgespeeld. Volgende keer behandel ik de games van november 2020. Hoop dat jullie deze Blog weer leuk vonden om te lezen, ik vond het zeker leuk om hem weer te schrijven. Laat me gerust weten wat jullie van deze games vinden en wat jullie vinden wat ik voor een titel een keer moet spelen. Dan bedank ik jullie voor het lezen van mijn blog en graag tot een volgende keer. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.