Games die ik heb uitgespeeld in september 2020

  1. Games die ik heb uitgespeeld in 2020 part 1
  2. Games die ik heb uitgespeeld in 2020 part 2
  3. Games die ik heb uitgespeeld in 2020 part 3
  4. Games die ik heb uitgespeeld in 2020 part 4
  5. Games die ik heb uitgespeeld in september 2020
  6. Games die ik heb uitgespeeld in november 2020
  7. Games die ik heb uitgespeeld in december 2020

Het is alweer bijna 2 weken geleden sinds mijn laatste blog van games die ik had uitgespeeld in 2020, vorige keer was het nog een verzameling van games waarvan ik de datum niet had bijgehouden, maar in deze blog praat ik over de games die ik in september 2020 heb uitgespeeld. In september waren het slechts 2 games, maar wel 2 toffe games.  

Resident Evil 7: Biohazard  

Man, wat was Resident Evil 7 een geweldig spel, lang heb ik niet meer z’n spannend spel gespeeld. De first persone mode vond ik erg uniek en paste voor mijn gevoel ook erg goed. Ik heb dit spel voornamelijk met mijn Sony Gold headset in 7.1 surround sound gespeeld, en man wat was dat een ervaring. Het verhaal is niet direct meer over zombies, dat misschien voor sommige apart was, maar dat vond ik persoonlijk wel verrassend, en deed me op sommige punten een beetje aan deel 4 denken. In eerste instantie wilde ik deze game alleen al spelen vanwege de Vr mode, maar helaas had ik bij gebruik van de Playstation Vr headset last van misselijkheid. Maar des ondanks was het een geweldige game die ik zeker aan iedereen zou aanraden om te spelen. Inmiddels is er ook een vervolg uit gekomen, Resident Evil 8: Village, die verder gaat waar dit verhaal gestopt is. Die heb ik op moment van schrijven helaas nog niet, maar staat wel hoog op mijn verlanglijst. Het verhaal kort samengevat is dat je vrouw verdwenen is en je naar een hele lange tijd opeens een bericht krijgt waar ze zijn zou. Je reist hiervoor naar een groot afgelegen gebied, waar een familie, die in eerste instantie gestoord lijkt te zijn, bezeten zijn door een soort van kind met bijzondere krachten. Deze game heb ik gespeeld op de Playstation 4. 

Paper Mario: The Origami King

Paper Mario is een game die ook al enige jaren meegaat, deze kwam voor het eerst uit op de Nintendo 64, en kent inmiddels een nieuw deel op de Nintendo Switch. Mario en Luigi zijn uitgenodigd door Princes Peach voor het Origami feest, maar al gouw als ze aankomen is er wat ergs gebeurd. Het is aan Mario, die vergezeld wordt door een bijzondere Origami om het probleem op te lossen. De Origami die jou helpt, blijkt het zusje te zijn van degenen die juist voor de problemen zorgt. Deze is zo op dreef dat zelfs bowser hulp moet gaan zoeken bij Mario, omdat zelf hij geen partij voor hem is. Dit spel heb ik samen met mijn dochter gespeeld en je reist heel wat gebieden af. Alle 2 hebben we wel genoten van deze game. Het vecht systeem wordt op een bepaald moment wat eentonig en is soms een beetje puzzelen. Het vraagt soms een beetje oefening, maar het is goed te doen. Soms is het ook een beetje onduidelijk wat je precies moet doen, maar naar een beetje zoeken komt dat ook wel goed. 

Dit was het weer voor deze blog, deze keer wat korter omdat ik het wat minder games waren, maar het waren er wel 2 die zeker de moeite waard zijn om eens te spelen. Volgende keer behandel ik de games van oktober 2020. Hoop dat jullie deze Blog weer leuk vonden om te lezen, ik vond het zeker leuk om hem weer te schrijven. Laat me gerust weten wat jullie van deze games vinden en wat jullie vinden wat ik voor een titel een keer moet spelen. Dan bedank ik jullie voor het lezen van mijn blog en graag tot een volgende keer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.