Sonic: Lost World – The Legend of Zelda Zone (Wii U)

Altijd al met Sonic in de wereld van “The Legend of Zelda” willen rennen? Nu is je kans in deze gratis DLC van Sonic Lost World. 

The Legend of Zelda Zone is de 2de en laatste DLC voor “Sonic Lost World”, deze is ook nog eens gratis. De wereld is geheel open en vrij te verkennen, net als wat je ook bij The Legend of Zelda kunt doen, en dat geeft een hele nieuwe twist in het spelen van Sonic Lost World. 

Gameplay 

Wat meteen opvalt is dat je hier geen ringen maar Rupy’s verzameld, alleen dienen deze niet als levels power, maar als punten. Voor het eerst in een Sonic game is er een keer een levensbalk aanwezig, dit zijn net als bij Zelda hartjes. In totaal heb je 3 hartjes die je kunt uitbreiden naar een 4de hartje. Het level bestaat uit 2 gedeeltes, die alle 2 bestaan uit de wereld van “Skyward Sword”, deze exclusief is uitgekomen op de Nintendo Wii. Het eerste gedeelte is vrij rond verkennen, terwijl het 2de gedeelte om het super snelle rennen gaat.  Er zit genoeg afwisseling in het level en het is super tof bedacht. Het enige nadeel van dit level is, dat je elke keer als je het level gehaald hebt moet wachten totdat je minimaal 100.000 punten hebt gescoord in de game zelf, voordat je hem nog eens over kunt spelen. 

Grafisch 

Het gevoel van Zelda is er meteen, vooral als je Sonic in het pakje van Link ziet rondrennen, met mutsje en al. Link zelf komt ook 2 keer voorbij vliegen en begroet je vriendelijk. Het hele level is opgebouwd met elementen uit de Zelda Games, van Rupy’s tot bommen, het zit er allemaal in. De wereld bekende soundtrack van The Legend of Zelda mag natuurlijk ook niet ontbreken, want ook die zit er gewoon in. Het level zelf is prima opgebouwd en ziet er prachtig uit. 

Plusputen
+ The Legend of Zelda gevoel zit er goed in. 
+ Levels bevatten 2 verschillende gedeeltes. 
+ Sonic in de kleren van Link. 
+ Open wereld. 
+ Sonic heeft voor het eerst een levensbalk. 

Minpunten
– 100.000 punten nodig om level nog eens over te kunnen spelen. 

Trailer

Review van volledige game

Altijd al met Sonic in de wereld van “The Legend of Zelda” willen rennen? Nu is je kans in deze gratis DLC van Sonic Lost World.  The Legend of…

Leuke gratis DLC in de stijl van The Legend of Zelda

  • Gameplay 80 ★
  • Grafisch 90 ★
  • Replay waarde 75 ★
  • Presentatie 80 ★
  • DLC waarde 100 ★
  • Overall rating 85 ★
In deze review heb ik me voornamelijk op de The Legend of Zelda Zone DLC gefocust, wil je meer weten over Sonic Lost World zelf, klik dan hier voor mijn review. Dit is de 2de en laatste DLC die voor Sonic Lost World is gemaakt, en ik mag wel zeggen dat ik deze ook de beste en apartste vind. Dit zeg ik niet alleen omdat ik een liefhebber ben van de Zelda games, maar ook omdat deze veel uitgebreider is dan de andere. Ik heb enorm genoten van dit level en vind het een super toevoeging. Het cijfer en de punten zijn gebaseerd op deze DLC en staan los van de game zelf.
85 ★
85.0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.