Sonic: Lost World – Yoshi’s Island Zone (Wii U)

Wat krijg je als Nintendo en Sega goede vrienden met elkaar worden? Dan krijg je dat Sonic zich gaat ophouden in de wereld van Yoshi in de “Yoshi’s Island” DLC voor Sonic Lost world. 

In deze eerste gratis DLC van Sonic Lost World reizen we af naar de wereld van Yoshi’s Island, deze is opgebouwd uit de wereld van Yoshi’s New Island. De wereld is opgebouwd als een 2D side scroller. Het doel is om al Yoshi’s eieren te verzamelen en het einde van het level zien te halen. De Ringen hebben ze in dit level vervangen voor gouden Yoshi coins. 

Gameplay 

De besturing zit net als bij de game zelf goed in elkaar, er is niks speciaals bij gekomen. Niet dat het verkeerd is, want zo voelt het natuurlijk wel vertrouwd. In de levels zitten bekende vijanden van Yoshi, zoals de gevaarlijke Piranha plant. Deze moet je niet aanraken, want anders raak je alle munten kwijt. De eieren die je verzameld kun je ook kwijtraken als je geraakt word, dus oppassen is zeker aangeraden. De eieren kun je helaas niet gooien, wat wel jammer is, aangezien dat een van de bekendere dingen is in Yoshi’s Island. Het grootste nadeel is misschien wel dat je elke keer als je het level gehaald hebt moet wachten totdat je minimaal 100.000 punten hebt gescoord in de game zelf, voor je hem nog eens kunt overspelen. 

Grafisch 

Grafisch komt het Yoshi gevoel meteen naar voren, wel is het even wennen dat Sonic opeens door deze wereld heen rent. Het level is super mooi opgebouwd en je herkent gewoon Yoshi’s Island erin, het enige dat nog ontbreekt is een huilende Mario. De muziek in de level is een directe poort van het Yoshi spel en is daarom ook meteen herkenbaar. 

Pluspunten
+ DLC is gratis. 
+ De wereld van Yoshi herken je meteen. 
+ Geen ringen maar gouden Yoshi Coins. 

Minpunten
– Je kunt niet met de eieren gooien. 
– 100.000 punten nodig om level nog eens over te kunnen spelen. 

Trailer

Review van volledige game

Wat krijg je als Nintendo en Sega goede vrienden met elkaar worden? Dan krijg je dat Sonic zich gaat ophouden in de wereld van Yoshi in de “Yoshi’s Island” DLC voor Sonic Lost world. …

Leuke gratis DLC in de stijl van Yoshi's Island

  • Gameplay 75 ★
  • Grafisch 90 ★
  • Replay waarde 75 ★
  • Presentatie 75 ★
  • DLC waardering 100 ★
  • Overall rating 83 ★
In deze review heb ik me voornamelijk op de Yoshi’s Island DLC gefocust, wil je meer weten over Sonic Lost World zelf, klik dan hier voor mijn review. De Yoshi’s Island DLC is gratis en alleen voor de Wii U versie. Het is super leuk dat Nintendo en Sega deze DLC gratis hebben gemaakt, het geeft je zo nog iets extra’s voor je geld. Het cijfer en de punten zijn gebaseerd op deze DLC en staan los van de game zelf.
83 ★
83.0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.