Tijd voor een nieuwe weg

In 2019, na het stoppen van mijn Entertainment website, ben ik begonnen op de website Tweakers met het schrijven van reviews, dat zijn er inmiddels al meer dan 120 stuks. Naderhand ben ik ook begonnen met het maken van Countdown en het schrijven van een blog. Dit heb ik tot heden met veel plezier gedaan, en hoewel ik schrijven erg leuk vind, merk ik de laatste tijd dat ik weinig daar weinig tijd voor heb. De keer dat ik tijd, maar vooral ook zin heb om te schrijven, ben ik liever in een blog bezig. En juist om dat laatste heb ik besloten de focus van mijn website om te gooien.

De laatste tijd thuis heb ik weer redelijk mijn draai te vormen met game, en daar ben ik wel blij om. Dit heeft mede door mijn vorige Entertainment website en door mijn huidige baan, toch een flinke dreun opgelopen. Maar om hier nog meer plezier in te krijgen, en niet telkens tijdens het game aantekeningen te lopen maken van wat er in de review moet komen, heb ik besloten hier een verandering in te brengen. Op het moment van schrijven heb ik nog 20 games en bepaalde andere dingen klaar liggen om een review van te schrijven, en nog een stuk of 15 reviews die ik vorig jaar al klaar gemaakt had en ik alleen nog hoef te uploaden. Ik wil daarom mijn website omgooien en proberen me meer op blogs te focussen, tevens ook een leuke community opbouwen op mijn Discord en eventueel mijn Livestreams.

Wel was ik dan van plan, om net als bij Game Over, 1x per maand een blog te schrijven met titels die ik die maand heb uitgespeeld en/of nog aan het spelen ben, dus soort van kleine samenvatting enzo. Reviews ga ik niet verwijderen, maar wel samen voegen en niet meer extreem naar voren laten komen. Mocht ik ooit echt van een titel een review willen doen, dan heb ik wel de mogelijkheid. Van de games waar ik nog een review moest schrijven, zal ik met en met een blog samenvatting doen. Ik zal mijn reviews, previews and countdowns ook nog gewoon op Tweakers plaatsen, als ik er eentje schrijf, mijn Blogs gaan exclusief voor mijn website worden, mijn vorige blogs zijn inmiddels ook van Tweakers afgehaald worden.

Naast dat ik wat ik nu allemaal ga aanpassen, gaat mijn focus nu ook terug naar games, en zal Tech en Electro items geen nieuwe items krijgen. Let op, ik gooi alleen wat dingen op, ik ga niet stoppen. Ik zal alleen de website nog moeten verbeteren, en dat binnen nu en een paar dagen gaan gebeuren. Previews zullen ondergebracht worden in mijn Blogs, dit waren er maar 3 en vond het daar wel beter passen. Verder zal website nieuws verdwijnen, dingen die ik wel melden, meld ik via Twitter of Discord, Twitter is meteen ook aanwezig op de website, dus dat is altijd mooi mee genomen. Ten slotte word mijn blog keuze, mede door mijn veranderingen uitgebreider worden met Algemene Blog, Game On Blog en Game Over Blog, dit kan misschien nog uit uitgebreid worden.

One Reply to “Tijd voor een nieuwe weg”

  1. Doe je goed, lees persoonlijk ook liever blogs dan reviews. Je schrijft hele goede reviews, maar ik ben heel eerlijk, als ik een review van een game wil zien, dan ga ik eerder naar Youtube dan naar een website, denk dat meerdere mensen dat doen.

    Een blog lees ik persoonlijk sneller en vind ik persoonlijker. Dat je focus op Blogs gaat liggen lijkt me ook een heel sterk punt voor je website en voor je zelf. Ook de game van Game On en Game Over om daar over goede en minder goede games in het kort wat over te schrijven is zeer leuk gedaan en bedacht. Ten slotte denk ik ook dat je er slim aan doet om exclusief voor je zelf te gaan schrijven, Tweakers bijvoorbeeld zeker een groot platform, maar hier bereik je toch nog net iets meer mee naderhand.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.