Toch maar de Playstation 5 gereserveerd

Eind maart 2021 schreef ik al een blog over dat de Xbox Series X waarschijnlijk wel eens mijn nieuwe main systeem ging worden. Afgelopen week eens na mijn reservering gekeken bij de Intertoys, en tot mijn verbazing is die niet opgeschoten, hebben in 4 maanden tijd niet 1 Xbox Series X binnengekregen. Uit de verbazing voor de zekerheid ook maar naast de Xbox Series X ook de Playstation 5 maar gereserveerd bij de Intertoys. 

Nu zul je wel denken, waarom ga je nu toch een Playstation 5 reserveren als je persé de nieuwe Xbox als nieuwe main systeem wilt, en dat antwoord is een beetje een voorzorg. Van de ene kant wil ik graag al een nieuw systeem, maar van de andere kant bevallen de huidige systemen me ook nog prima. Voor mij was het gewoon een gevoel dat ik weet dat ik hem al ergens vrijblijvend kan reserveren, zonder mee te moeten doen aan een loting of een hoofdprijs te moeten betalen. Tot heden heb ik nog nergens een winkel kunnen vinden waar ik de Playstation 5 of de Xbox Series X kon reserveren, en ik ben bang dat het nog wel een lange tijd kan duren.  

Op moment van schrijven twijfel ik ook weer een beetje in mijn keuze, en dat klinkt misschien raar dat ik na slechts 4 maanden toch anders denk, en misschien moet ik dat toch nader uitleggen. Het klinkt heel raar, maar heb in het verleden een soort van haat/liefdes relatie gehad met de Xbox, en dit voornamelijk met de Xbox One en de Xbox 360. Van de ene kant vind ik het toffe machines, maar ik blijf een voorkeur naar de Playstation consoles houden, waardoor de Xbox telkens weer maanden uitstaat. Ook nu staat mijn Xbox One X weer zeker enkele weken zo goed als uit. Ik start heel soms even snel een potje Killer Instinct uit, maar voor grote projecten ben ik toch meer met de Playstation 4 Pro bezig. Op moment van schrijven ben ik voor mezelf bezig met Ghost Recon Breakpoint, een game die ik voor Vaderdag gekregen had, en over 2 weken is de nieuwe The Legend of Zelda er alweer, dan gaat daar weer mijn volledige energie in gestoken worden.  

Maar goed, wijk een beetje van het onderwerp af, ja ik heb inderdaad nu ook de Playstation 5 gereserveerd, en op moment van schrijven sta ik bij mijn lokale Intertoys op de 65ste plek met mijn reservering, terwijl ik bij de Xbox Series X nog altijd op de 6de plaats sta. Voor mij is het nu gewoon wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Ben alleen benieuwd of het dit jaar nog gaat lukken, maar dat is gewoon een kwestie van afwachten. Een ding is zeker, ik heb tot heden geen spijt gehad van mijn keuze om te wachten. Laat me gerust in de reacties weten wat je van deze blog vond, wil je graag meer van dit soort blogs, laat het me weten in de reacties.   

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.