Top 10 E3 Expo intro’s

De laatste jaren is de E3 Expo game beurs helaas niet meer wat het geweest is, maar dat wil niet zeggen dat ik er geen goede herinneringen aan heb overgehouden. De opening was altijd iets waar ik iets jaar naar uit keek, en daarom leek het me leuk om de 10 beste E3 openingen hier te laten zien. Ik kan er wel veel over schrijven, maar ik denk dat de video’s wel voor zich spreken. Het gaat hier om de opening/intro, niet over de beste show.  

LET OP: sommige video’s zijn wat mindere kwaliteit vanwege de ouderdom, mocht eentje niet meer werken, laat het gerust weten dan ga ik hem vervangen. Het kan ook zijn dat bij sommige de hele show gebruikt is worden, dit omdat ik geen losse kon vinden. Ik heb bij het maken van deze lijst niet alleen naar Nintendo, Xbox en Playstation gekeken, maar hun hadden voor mij persoonlijk de leukste intro. Zoals altijd is deze lijst gebaseerd op mijn persoonlijke mening, dus neem hem niet te hard en geniet ervan.  

10. Nintendo 2007

9. Nintendo 2014 

8.  Sony 2008 

7. Microsoft 2007 

6. Sony 2010 

5.  Microsoft 2015 

4. Sony 2009 

3. Sony 2011 

2. Sony 2013

1.  Nintendo 2011 

Dat waren ze, welke E3 opening vond jij de beste? Voorkeur voor een bepaalde Countdown, laat het me weten en ik zal proberen deze te maken. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.