Trust GXT 363 Hawk

Als je aan online game denkt, dan heb je een goede headset nodig. Ik zelf was voor mijn laptop eentje het zoeken met USB en het liefst 7.1 geluid, ik kwam uit op de Trust GXT 363 Hawk 7.1 Bass Vibration Gaming Headset. De vraag is, hoe goed is hij? Kom er achter in deze review. 

Ik was op zoek naar een degelijke headset, draadloos of bedraad maakte me nog niet zo veel uit, maar omdat ik inmiddels gewend was aan het 7.1 geluid van mijn Playstation 4 headset, wilde ik dat ook graag voor mijn laptop hebben. Maar tevens wilde ik ook geen €200 ervoor betalen, dus hij moest wel een beetje betaalbaar blijven, vooral omdat ik hem niet dagelijks gebruik. Deze Trust GXT 363 Hawk 7.1 was precies wat ik zocht, en voldoet aan mijn verwachtingen. 

Comfortabel    

Ik moet zeggen, hij voelt een klein beetje zwaar aan, maar des ondanks is hij goed comfortabel. Ik heb specifiek gezocht onder Gaming headsets en daar kwam deze meteen naar voren. Dat gezegd, ik vond de headset prima zitten, hij drukte niet te hard tegen mijn oren, en was verder heel makkelijk in te stellen. Het snoer is vrij lang, dus je kunt hem ook makkelijk op een grotere afstand gebruiken, iets wat ik ook een heel pluspunt vind. Bij het dragen van mijn bril heb ik geen problemen ondervonden, iets waar ik ook blij om was. 

Aansluiting en Software 

Het aansluiten is heel makkelijk, gewoon in je USB insteken en je bent klaar om te beginnen. Mocht je hem graag nog helemaal naar eigen wens willen instellen, dan kun je via de website van Trust de bijbehorende software downloaden. Deze word niet standaard mee geleverd, maar er zit een hele duidelijke handleiding bij hoe je hem heel makkelijk en snel kunt downloaden. Het installeren en instellen is ook heel makkelijk en staat ook heel duidelijk uitgelegd in de handleiding. Allemaal pluspunten. 

Geluid  

Het 7.1 geluid is gewoon prima, en ook de Bass is perfect. Het lijkt soms alsof hij een rumble functie heeft ingebouwd, wat ik heel mooi vind. Het geluid is hard genoeg en alles klinkt perfect. Ik kon bij games als Rainbow Six Siege de vijand toch van een redelijke afstand al horen komen aanrennen, en ook van de hoek waar hij was, en dat was nu precies wat ik zocht. Mocht het geluid niet helemaal naar wens zijn, dan kun je, zoals ik al eerder vermelde, hem met de bijgeleverde software aanpassen. 

Microfoon 

De microfoon vind ik ook prima, in zowel spraak opnames als met het praten met vrienden, heb ik geen hinder ondervonden. Ook als er op de achtergrond wat geluid aanwezig is, dan heb ik hier geen last van gehad, tenzij je hem extreem gevoelig hebt staan. Met de software kun je de instellingen prima naar je wens aanpassen. Het was misschien mooi geweest als hij los gekoppeld kon worden, maar dit vind ik niet perse een minpunt. 

Pluspunten   
+ Prijs is prima  
+ Zit comfortabel  
+ Prachtig 7.1 geluid  
+ Mooi Design   
+ Microfoon doet het prima 

Minpunten   
– Software alleen via de website te downloaden 

Trailer

Als je aan online game denkt, dan heb je een goede headset nodig. Ik zelf was voor mijn laptop eentje het zoeken met USB en…

Prachtig 7.1 geluid!!!

  • Comfortabel 85 ★
  • Aansluiting en Software 100 ★
  • Geluid 100 ★
  • Microfoon 90 ★
  • Prijs 90 ★
  • Overall rating 93 ★
Voor mij is deze Trust GXT 363 Hawk 7.1 een perfecte headset voor het game, of ik hem nu offline of online wil gebruiken, de games klinken perfect, en ook voor Teamspeak een perfecte keuze. Inmiddels van schrijven is deze headset rond de €45,00, maar dat is hij meer dan waard. Toen ik hem kocht was de adviesprijs €75,00, en zelfs die prijs is deze headset helemaal waard. Nu kun je zeggen op Wish staan ze goedkoper, maar dan weet je ook wat je krijgt. Voor mensen die hem voor af en toe willen gebruiken, maar wel een degelijke headset zoeken, beveel ik deze dan ook erg aan.
93 ★
93.0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.