Wat ga ik doen met game tijdens de zomer vakantie?

Volgende week heb ik eindelijk 2 weken verdiende zomervakantie, en in die periode ga ik naast ontspannen, ook leuke dingen met mijn gezin doen. Naast dat wil ik ook graag wat gaan gamen, en over dat gamen wil ik in deze korte blog wat schrijven. Aangezien vakantie nog niet helemaal een optie is door huidige omstandigheden en het weer niet echt meezit, zal ik veel thuis zijn. 

Ik denk dat ik net als veel andere mensen die een gezin hebben, en fulltime werken, gewoon soms niet echte de tijd vinden om te gamen, de ene week game je wat meer dan in de andere periode. Ikzelf heb de laatste tijd o.a. veel Retro bijgekocht zie hieronder een paar van deze aankopen. 

Nu zijn dat zeker games die ik ga spelen, waarschijnlijk ook een wel een paar tijdens de vakantie. Maar tijdens de vakantie wil ik ook graag wat van mijn huidige projecten eens verder spelen. Op moment van schrijven ben ik nog in het begin van Yakuza 3, daar wil ik graag tijdens de vakantie mee verder gaan. Maar ook wil ik misschien Cyberpunk 2077 een 2de kans gegeven, nu hij eindelijk flink wat updates heeft gekregen. Laatste keer dat ik deze had gespeeld, was met Update 1.1, ik heb daar een stuk over geschreven in mijn Game Over Blog 3. Mocht alles zo snel zijn dat ik deze 2 titels afgerond krijg, dan wil ik nog eventueel een begin maken aan Mafia 3, een serie die ik ook veel te heb leren kennen, lees hier ook mijn blog over.

Natuurlijk zal ik ook spellen als Mario Kart 8 Deluxe, Super Mario Party, Super Smash Bros. Ultimate en Super Bomberman R gaan spelen met mijn gezin, want deze titels vinden hun ook erg leuk. Op moment van schrijven heb ik ook samen met mijn vrouw een begin gemaakt aan Rime voor de Nintendo Switch, deze verwacht ik ook wel in mijn vakantie te kunnen uitspelen. Ook heb ik me een paar dagen geleden een Evercade gekocht, en ook daar wil ik me nog verder in gaan verdiepen, binnenkort zal hier een eerste indruk van komen, en waarschijnlijk later ook een review. En mocht ik nog tijd over hebben, dan hoop ik nog met games als Super Mario Maker 2 en Killer Instinct (Xbox One) verder te kunnen gaan, want ook met deze games ben ik nog bezig, alleen pak ik deze gouw op als ik maar een half uurtje of korter tijd hebt.  

Kort samengevat, ik heb genoeg Game projecten waar ik mee aan de slag kan, en als ik alleen nog naar mijn lijstje kijkt van games die ik nog wil spelen, zowel gekochte als gratis geclaimde games, dan heb ik makkelijk voorraad voor 5 à 10 jaar, gebaseerd op mijn huidig speel tempo, ik alles ook uit speel en als ik niks meer bij koop. Hoe dan ook, ik zal me deze zomervakantie zeker niet vervelen. Nu ben ik vooral benieuwd wat jullie deze zomervakantie gaan spelen, laat het me gerust in de reacties weten. 

2 Replies to “Wat ga ik doen met game tijdens de zomer vakantie?”

  1. Dat klinkt heel goed en een mooi vooruitzicht dat je voorlopig ook nog wel even vooruit kunt met gamen.

    Zelf heb ik daar door omstandigheden geen tijd meer voor. Maar wil dit zeker weer gaan oppakken. Maar dat woord, vakantie, wat is dat eigenlijk ?
    Zoals het nu uitziet zal ik ook daar voorlopig geen tijd voor hebben helaas

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.