Wat ik momenteel speel nu ik nog geen next-gen console heb

Zoals ik al in mijn vorige 2 bloggen vermeld had, heb ik momenteel nog geen next-gen systemen, maar nu krijg ik toch vaker de vraag van “wat ik momenteel dan spelen doe”, die vraag vond ik wel leuk om daar een blog over te schrijven. Mocht je mijn eerdere blogs nog niet gelezen hebben, dan vind je daar een link van onderaan deze blog.

Momenteel ben ik veel games die ik nog heb liggen eens het spelen, en in de loop der jaren is dat een behoorlijke stapel geworden. Vooral op Playstation 4 heb ik nog veel games liggen die ik nog niet gespeeld heb, deze probeer ik nu eens te spelen. Zo ben ik op het moment van schrijven o.a. bezig met Resident Evil 3 Remaster, maar ook met Peggle op de PC en Harvest Moon Mad Dash op de Nintendo Switch. Tussendoor speel ik ook Resident Evil Resistance op de Playstation 4 en Killer Instinct Definitve Edition op de Xbox One. Met het gezin samen speel ik ook nog het spel Super Mario 3D World + Bowser’s Fury op de Nintendo Switch, dus meer dan genoeg te doen. Naast dat alles heb ik nog genoeg titels liggen op het Retro gebied, ook daar wil ik nog aan beginnen, en dan heb ik het nog niet gehad over de gratis PC games die ik bijna iedere week claimen doe of de gratis Playstation Plus games. Kort samen gevat, ik heb nog meer dan genoeg om te spelen.

Koop je dan momenteel helemaal niks?

Nu zou je natuurlijk denken van, die koopt nu ook helemaal niks meer, en in grote lijnen probeer ik daar ook momenteel naar toe te leven, ik wil echt even zo veel mogelijk uit spelen, maar ik zou van de andere kant ook een dief van mijn eigen beurs zijn als ik bepaalde koopjes laat liggen. Dus dat ik helemaal niks meer koop is dan weer niet zo, maar ik probeer echt zo min mogelijk te kopen, of het moet al een koopje zijn of iets zijn dat ik al langer zoek.

Welke Next-gen systeem wil je dan?

Inmiddels ben ik er wel uit welk systeem ik graag zou willen, dat is dan toch ook echt de Playstation 5, ondanks dat ik het design minder vind. Ik heb zowel de Xbox Series X als de Playstation 5 in levende lijven gezien en uitgeprobeerd, maar heb altijd meer met Playstation gehad dan met Xbox, heel raar, maar waar. Hoewel ik vroeger altijd een Nintendo fan boy was, mede door Zelda en Mario, ben ik toch meer met Playstation gaan doen. Voor nu heb ik hem nog altijd voor eind dit jaar gepland, maar het kan best zijn dat ik eind dit jaar besluit nog wat langer te wachten. Wel schrijf ik me al op een Word bestand op welke games ik voor zowel de Xbox Series X als voor de Playstation 5 eventueel wil, en ook daar houd ik natuurlijk de prijzen van in gedachten.

Dat is het momenteel z’n beetje wat ik doe en wat ik momenteel speel. Ik probeer natuurlijk ook af en toe een livestream te doen van wat ik op dat moment aan het spelen ben, alleen is dat natuurlijk niet altijd mogelijk. Ik probeer van alles wat ik uitspeel ook een review te doen, maar wanneer is soms wel de vraag, want zo heeft mijn review van Death Stranding best lang op zich laten wachten. Maar goed, laat me gerust in de reacties weten wat je van deze blog vond, wil je graag meer van dit soort blogs en wat speel jij momenteel, laat het me gerust allemaal weten in de reacties.  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.