Wonky Toys 200 in 1 Supreme Handheld

Een tijdje geleden kwam ik per toeval een soort van Game boy kloon tegen, genaamd de 200 in 1 Supreme Handheld van Wonky Toys. Deze kon ik voor een spotprijsje van €5,00 krijgen en leek me erg leuk voor mijn dochter. In deze review wil ik er in het kort wat over vertellen.

De Wonky Toys 200 in 1 Supreme Handheld ziet er in het eerste op zich uit als een oude game boy, en op heel veel punten klopt dat ook wel, tenminste als je naar de aantal knoppen en uiterlijk kijkt. Nu is dit niet een heel bijzondere handheld, want tegenwoordig word je er ook op Ali Express en Wish mee dood gegooid, de een heeft nog meer games ingebouwd dan de andere, en meestal zijn het allemaal games die gekloond zijn worden van oude Nintendo, Atari en Sega games. Het enige echte verschil met deze van Wonky Toys, is dat je hem ook in de grote speelgoedwinkels kunt krijgen met gewoon 2 jaar garantie.

Design

Het design ziet op het eerste gezicht uit als een Game boy Color in de kleuren van de release game boy, en mensen die hem in de vluchtigheid zien liggen of niet bekend zijn met gamen zouden zich er ook makkelijk in kunnen vergissen. Ik moet wel zeggen dat het een vrij degelijk design heeft en gelukkig ook wel tegen een stootje kan, iets dat wel handig is bij wat jongere kinderen die er toch wel wat ruwer mee omgaan. De D-pad vond ik persoonlijk wel aardig aanvoelen, niet zo goed als bijvoorbeeld die van de Game boy zelf, maar wel vrij goed. De actie knoppen doen het ook prima. Batterijen gaan lekker lang mee en door zijn backlight kun je hem ook in het donker goed gebruiken. Helaas is er geen mogelijkheid om bijvoorbeeld gebruik te maken van een koptelefoon, want er is helaas geen 3,5mm Head jack aanwezig. Het geluid kan aangepast worden, maar doordat het een digitale knop is met 4 standen, kun je hem niet altijd op het perfecte geluid zetten.

Games

De naam zegt het eigenlijk al, deze handheld komt met maar liefst 200 ingebouwde spelletjes, deze zijn voornamelijk klonen van bekende oude Atari en Commodore 64 spelletjes. Ze zijn vrij simpel en zo spelen ze ook in het algemeen. Helaas is er geen mogelijkheid om deze uit te breiden met bijvoorbeeld een cartridge of door middel van een update op de PC. Je hebt de keuze uit onder andere sport, actie en puzzel spelletjes, voor de volledige lijst aan games heb ik hier een video met de lijst van de spelletjes gemaakt.

Pluspunten
+ 200 games bij de hand
+ Makkelijk in gebruik
+ Backlight

Minpunten
– Geen ingebouwde accu
– Geen mogelijkheid om een koptelefoon te gebruiken

Video / Trailer

Een tijdje geleden kwam ik per toeval een soort van Game boy kloon tegen, genaamd de 200 in 1 Supreme Handheld van Wonky Toys. Deze…

Leuke kinder Game Boy Kloon

  • Design 65 ★
  • Game keuzes 70 ★
  • Gebruiksgemak 95 ★
  • Mogelijkheden 55 ★
  • Kwaliteit prijsverhouding 75 ★
  • Overall rating 72 ★
Het systeem is verder niks op aan te merken, je krijgt grappige spelletjes die gelukkig allemaal werken, meeste zijn vrij simpele en oude spelletjes, maar dat mag de pret niet drukken. Het systeem loopt verder vloeiend en bied genoeg waar voor zijn geld. Het apparaat is vooral leuk voor kinderen en makkelijk om onderweg mee te nemen.
72 ★
72.0

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.